Lehet e abból baja leendő baromnak, hogy körülbelül nyolc napig szemeztem a szőlőt mert sok... És most bizonyos edényekben olyan szaga van mint a pálinka cefrének?
Most végeztem az összes leszemezésével, és most daráltam le az összeset egy edénybe
Lesz körülbelül 100 liter bor (mint a tavaly) (othello, Izabella... Keverve)
Reménnyel kecsegtet, hogy tavaly is így csináltam és szinte mindig.... Bár most jobban elhúzódott, voltak olyan edények amikben bőven tíz napig is benne volt a leszemezett szőlő.
Jó borom szokott lenni - legalábbis a szomszéd nagyon dicséri mert neki savhiánya van...
Mondjuk szerintem is jó ízű, csak nem szabad olyan sokat inni, mert közben vagy utána az ember kieszi az egész speizot.
Aki hízni szeretne annak kiváló.... De sajnos az nem én vagyok
Lehet, hogy kifőzetem pálinkának...
Nagyon jó az otelló szőlőből főzött pálinka - ittam már olyat
Igazából nem értem a kérdést (7es válaszoló)
Ez a telefon sem túl okos vagy talán túl okos mert én vissza javítottam a 'barom' -ban az 'a' betűk o-ra... Még a kérdés kiírása előtt... Aztán elhűlve látom hogy mégis a - val jelent meg...
Ja.... Lehet hogy mostmár mégis sejtek valamit
Most látom hogy a moderátor törölt egy válaszomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!