Most voltam 18, és hallottam olyat, hogy ahhoz, hogy alkoholt vásárolhassak el kell telnie egy bizonyos időnek. Ez mennyire igaz?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 15:53
2/13 anonim válasza:
Nem igaz, amint betöltöd, már vehetsz
3/13 anonim válasza:
Inkább arról ment itt a vita régebben hogy azon a napon mikor a 18. születésnapod van már vehetsz e alkoholt vagy csak másnap, mert ugye óra és perc nincs ráírva a személyidre így ha pont a napján vennél lehet hogy még pár órával 18 alatt vagy. Ami biztos hogy születésnapodat követő napon már vehetsz. Nem kell eltelnie több időnek, miért kéne, 18 évhez van kötve a korhatár.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.😀Elképzelhető, hogy erről van szó.
2021. jan. 7. 16:05
5/13 anonim válasza:
Ki mondta neked ezt a hülyeséget?Vagy tudatlan volt az illető,vagy csak megakart viccelni.
6/13 anonim válasza:
A születésnapod utáni naptól lehet.
7/13 anonim válasza:
Én a születésnapom napján vettem alkoholt. Az eladó velem együtt örült, hogy jajj de jó, pont ma töltötted be. xD Aranyos volt.
8/13 anonim válasza:
A születésnapodon nem vehetsz, köbi naptol adják ki, de lehet nem is kérik ki, vagy nem veszik észre
9/13 anonim válasza:
"el kell telnie egy bizonyos időnek?"
Persze! Este 8-tol hajnali 5-ig lakhelyelhagyasi korlatozas van ... legalabb vard meg a reggelt :)))
10/13 anonim válasza:
Jó neked
Én egy xaros rozét vettem a szülinapom napján és arra is húzta a száját az eladó 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!