Miért mondják hogy másnaposságra bizonyos ételek jók amikor semmi nem marad meg bennem?
Figyelt kérdés
Kávé,húsleves stb..ránézzek és elhányom magam,hozzám se lehet olyankor szólni2018. júl. 29. 11:22
1/21 anonim válasza:
Nem tudom, soha nem szoktam másnapos lenni.
2/21 Phoney válasza:
Talán mert másokban megmarad? Ha nem vered sz*rrá a gyomrodat, attól még lehetsz másnapos.
3/21 anonim válasza:
Ezek azokra vonatkoznak, akikben már megmarad valami. Amúgy is minden ember máshogy reagál az alkoholra.
4/21 anonim válasza:
Ha reggel egy félunikumot le tudsz erőltetni, úgy, hogy benned is maradjon, az hamar jó gyomrot csinál.
6/21 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni kinek mi a jó.Kávé nem is tudom hogy jutott eszedbe :) Nem élénkítő kell,hanem nyugtató dolog.Én csak csipegetek másnaposan,ez nem a nagy bezabálások napja.Gyakran kívánom ilyenkor a tejfölt,aztán 1sörtől is jobban leszek,beveszek pár vitamint,főleg B vitamin komplexet ami nyugtat,vizet iszok,és megpróbálok minél többet aludni.Ja,meg berakok egy mesét,vagy rajzfilmet,ami halkan duruzsol a fejemnél.
7/21 Phoney válasza:
„Kávé nem is tudom hogy jutott eszedbe” – hát, ha egyébként kávéfogyasztó vagy, akkor nem biztos, koffeinmegvonásos tünetekkel akarod súlyosbítani a másnaposságodat... persze aki éppen le akar szokni a kávéról, annak jó alkalom „úgyis szarul vagyok” alapon.
8/21 anonim válasza:
Legjobb, ha nem rúgsz be. Én mindig agonizáltam. Amúgy jó sok folyadékot, lehetőleg ásványvizet igyál, az fontos.
9/21 anonim válasza:
Ezek csak ilyen hulyesegek, rohadt egyszeru a keplet, a vizet kell potolni, mert az alkohol vizhajto, dehidratal. A legjobb az asvanyviz, mert az asvanyi anyagok is kellenek ilyenkor. Egy kis szolocukor, magne b6, c vitamin es semmi bajod nem lesz. Potolni kell, amit kihajtott az alkohol, mert azert vagy szarul. Meg azert is inni kell sok vizet, hogy tudj tisztulni a mereganyagoktol, amikke lebontotta a szervezeted a piat.
10/21 A kérdező kommentje:
Whisky,vodka,unicum,energiaital összeöntve meg sörözés.. azért elég rossz másnap volt
2018. júl. 29. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!