Most voltam 18, és hallottam olyat, hogy ahhoz, hogy alkoholt vásárolhassak el kell telnie egy bizonyos időnek. Ez mennyire igaz?
6-os és 8-as ostobaságokat hord össze.
Azon a napon amelyiken születtél, 0 óra 0 perckor már nagykorú vagy.
Ergo , vásárolhatsz szeszes italokat
A 18. születésnapod napján , akár 00:01 kor is bemehetsz a boltba , és kötelesek kiadni.
Ne higgy azoknak akik másképp mondják , vagy szemét anti alkoholisták akik alattomos mód akarnak veled kitolni , vagy csak szimplán szemetek.
Hát 12. nem tudom te mikor voltál 18 , de a törvényben most már benne van hogy :
"Áruk forgalma és szolgáltatások igénybevétele
30. § (1) Az egyenlő bánásmód követelményének megsértését jelenti különösen - a 8. §-ban meghatározott tulajdonság alapján az ügyfélforgalom számára nyitva álló helyiségben, így különösen a vendéglátó-ipari, kereskedelmi, valamint a művelődés és a szórakozás céljára létrehozott intézményekben -
a) megtagadni vagy mellőzni szolgáltatások nyújtását vagy áru forgalmazását,"
Ergo ha most ezt megtennék veled ezt akkor rá is hívhatnád a fogyasztóvédelmet és jó rá b**nának a dologra az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!