Az alkohol miért oldja egy bizonyos ideig a stresszt?
3 ne haragudj, azt hittem, ez az oldal arra van, hogy KÉRDÉSEKET TEGYÜNK FEL, más pedig VÁLASZOLJON RÁ! De biztos valamit én nem értek az oldal nevében. “GyakoriKERDESEK.hu” számodra mit jelent? Elárulnád? (Hiszen kb az összes itt megtalálható kérdés fent van a ZINTERNETEN, akkor mi értelme az oldalnak...?)
4, köszönöm szépen!
#6-os
Hallottál már olyanról, hogy az emberek csak úgy beszélgetnek itt az oldalon ?
Nem kell, hogy a világegyetem még meg nem válaszolt kérdéseit tegyék fel.
Te is csak azért jössz fel, hogy a stresszt kiereszd. Valakit le..szol , és ettől jól érzed magad. Erre legalább tudsz válaszolni.
Ha a világegyetem megválaszolatlan kérdéseivel találnád magad szemben, akkor valószínűleg meg lennél kukulva, nem de bár ?
Én azt szeretem az alkoholban - pontosabban a részegségben - hogy akkor eltűnnek a gátlásaim, és olyan ember vagyok, mint amilyen valójában lenni szeretnék.
Valójában egy felénk, magába forduló, önbizalom nélküli, határozatlan ember vagyok, aki ráadásul súlyosan depressziós. Ám, ha iszom, akkor én vagyok a társaság középpontja! Bátran odamegyek a lányokhoz, és mint kiderült, nagyon jól táncolok! Kört szoktak állni nekem a szórakozóhelyen is!
Sajnos, ez csak egy illúzió. Ha kijózanodom, még szomorúbb vagyok, mint előtte... Hiszen olyan az egész, mintha csak álmodtam volna...
Úgy fél évig ittam, buliztam minden hétvégén. De, rájöttem, hogy az alkohol is csak egy drog, ami nem szünteti meg a problémáidat, csak elfeledteti veled néhány órára. Ráadásul csak közelebb visz az öngyilkossághoz, és a mélyebb depresszióhoz.
Mostmár jo, ha fél évente kicsit becsiccsentek, és ennyi. Az alkohol csak egy méreg, ami tönkreteszi az életed!
Szeretném megkérdezni, hogy
10 éves korodban miről beszélgettél ?
15 éves korodban miről beszélgettél ?
20 éves korodban miről beszélgettél ?
30 éves korodban miről beszélgettél ?
satöbbi satöbbi satöbbi
És most mond meg, hogy a kérdező hány éves ?
Mivel nem tudjuk, így eldönteni sem lehet, hogy az életkorának megfelelő kérdést tett e fel.
De ha a kérdező 40 éves és még is feltette ezt a kérdést, akkor is voltaképp mi közöd van hozzá ?
Kinek képzeled magad, hogy csak a te általad preferált kérdést lehet itt feltenni ?
Nincs túl sok eszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!