A vodka-narancs nem romlott meg úgy, hogy nem a hűtőbe tároltam egy hétig és még két hétig kibirja ha beteszem?
Tudom hülye kérdésnek hangzik. Mert egy alkoholos ital nem tud meg romlani. Viszont sajnos bele öntöttem a narancsot 1 hete és még a hűtőbe is elfelejtettem betenni. Most megint vagy 2 hétig tárolni akarom egy bulira.
Azért teszem fel a kérdést mert ugye a vodka nem romlandó viszont a narancs igen és így, hogy beleöntöttem az külön is meg romlik vagy ugyanúgy nem lesz romlandó.
Ez részben attól függ, hogy milyen erősre keverted. A legtöbb vodka-narancs elég híg, 10% alatti, ilyenkor gyakorlatilag nem tartósít az alkohol.
De persze ha eleve UHT-narancslevet használtál, még simán lehet jó. A friss narancsleven meg látszódna, hogy már szürke. Ha mégsem, akkor majd erre a vécén üldögélve rájössz.
5
Azt hittem,hogy 100%-os narancsléről van szó..A Miranda az nem is narancslé.Az csak narancs ízű üdítő.Bőven van abban annyi vegyszer,hogy ne romoljon meg ilyen rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!