Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vodka narancs vagy vodka fanta?

Vodka narancs vagy vodka fanta?

Figyelt kérdés
Utóbbit kóstoltam és nem nagyon fogott meg. A kérdésem az lenne, hogy melyik melyen ízű és melyikben érződik jobban az alkohol, melyik erősebb?
2021. aug. 13. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a Vodkát nem az íze miatt szeretem,mivel olyan mint az ablakmosó :D

A kérdésre tehát olyan naranccsal mintha bele tennél egy kis ablakmosót...

2021. aug. 13. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden vodkának van rettenetes íze. Én régen rostossal ittam. Cappyvel például, akkor a narancs íze elnyomja az alkoholt. Ezekkel a 12%-os narancslének csúfolt valamikkel nem is érdemes kipróbálni, valami borzalom. Fantával is meg lehet inni, de rostossal jobban csúszik.
2021. aug. 13. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ melyikből mennyit teszel... értelem szerűen
2021. aug. 13. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A Fantából a vodka narancsot én meg se tudtam inni,a hideg kiràzott tőle,pedig szeretem a vodka narancsot. Nem mindegy hogy milyen vodka és milyen narancslé, na meg az arányok
2021. aug. 13. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én tonic-al szeretem. Mivel a Fantát nem iszom meg, mert eleve undorító, ezért narancs juice. Az erőssége a beletett vodkától függ, a Fantából jobban kilóg.
2021. aug. 14. 00:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem Vodka narancs 100%-os narancsléből.Vagy talán még jobb frissen facsart narancsléből.

---------------------------------------

A fantából ,kólából és az ehhez hasonló levekből tisztán sem tudok meginni egy-két pohárnál többet.A szomjat sem oltják. Alkoholmentes italt meg általában azért iszik az ember,hogy vegye el a szomját.

2021. aug. 14. 00:50
 7/12 anonim ***** válasza:
A narancs mindegy, csak szénsavas legyen.
2021. aug. 14. 07:31
 8/12 anonim válasza:
Vodka narancs a legeslegjobb
2021. aug. 14. 08:48
 9/12 anonim ***** válasza:
én egyszer narancs szörpből is próbáltam, de a végeredmény kesernyés lett
2021. aug. 14. 10:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Tonikkal
2021. aug. 15. 05:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!