Zacskofej2 kérdése:
Vodka narancsot hogyan szeretitek?
Figyelt kérdés
Szénsavas narancsal(fanta,stb)Vagy rostos narancslével(sió,cappy...)2021. jan. 5. 13:43
A kérdező szavazást indított:
Szénsavassan
Rostossan
54 szavazat
2/13 anonim válasza:
Azért nem szavaztam, mert nem volt a felsorolásban az, hogy
Nagyon
3/13 anonim válasza:
#2 nekem is az volt az első válaszom :D én alapvetően nem szeretem a szénsavas italokat, ezért rostosan szeretem a vodkanarancsot
5/13 anonim válasza:
A vodka narancs az normális helyeken rostossal készül, ahogy az itteni szavazók is jól látják. Számomra megdöbbentő volt, amikor gyógyfürdőben voltunk nyaralni, és a Hófehérke a presszóban megkérdezte, hogy szénsavassal vagy rostossal kérem a vodkát. Aztán amikor néztem kerek szemekkel, hogy ez így hogy, akkor még ő volt megsértődve.
7/13 anonim válasza:
Ha már muszáj akkor nem összekeverve, hanem lecsapom a vodkát és utána iszom a narancsot, bubisat.
8/13 anonim válasza:
Én kifejezetten nem szeretem szénsavassal
9/13 anonim válasza:
Én sem annyira szeretem, de már ittam sokféle képpen fiatal koromban. Fanta narancs + vodka elvileg jobban és gyorsabban üt a cukor és a szénsav miatt.
10/13 anonim válasza:
Börtön slyle: bele kell injektalni a gyumolcsbe a vodkat es amikor 'beszelore' (latogatoba) megy az ember, akkor odaadja a gyumolcsot az eliteltnek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!