Mellyek a legfinomabb pálinkák?
Van egy mondás hogy mindenből lehet pálinkát főzni. Akik vidéken eladásra árulják és nem éppen grál lovagok azok még a paradicsomot is bele dobják a cefrébe esetleg fel cukrozzák.
Viszont engem konkrét pálinka érdekelne, leginkább egy link róla valamelyik budapesti boltból esetleg az olcsóbb helyről gondolom a Tesco ban olcsóbb ugyanaz viszont Lehet hogy olyat ajánlotok ami a Tescóba nem kapható
Én például szeretem a körte pálinkát egyszer egy ital diszkontban vettem egy 55 fokost és nagyon finom volt.
korte palinka 55
Beírva a Google be mindenféle pálinkákat kiad de fogalmam sincs hogy melyik milyen.
Nem vagyok nagy ivó azt se tudom hogy reális e az az elvárás tőlem hogy mikor iszom a körte 🍐 pálinkát akkor érezzem a körte izét. Meg hogy számít e hogy az aroma vagy pedig igazi körte volt benne?
"Meg hogy számít e hogy az aroma vagy pedig igazi körte volt benne?"
Bolond vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!