Milyen hatással van az alkoholizmusotokra az infláció?
Sokáig nem tűnt fel, mert a sörárak maradtak jó szinten. A Heineken sörei drágultak (főleg a Soproni nem ér annyit), de azt nagyon nem vettem, ezért nem zavart.
Viszont csütörtökön nagy kihagyás után voltam újra a Lidl-ben, és ledöbbentem: a mindig olcsó, már-már szinte ingyen adott Argus Premium a szokásos 175-200 Ft helyett 220 Ft volt, a Gold ennél is több, pedig az aztán tényleg pocsék, úgyhogy maradtam a 2 literes Argusnál, ami 800 Ft volt, 200/korsó áron megérte, bár műanyagpalackban nagyon rossz volt az íze, de a jelenlegi ár-érték arányban ez az egyetlen jó választás.
Ma Sparban Dreher 300 Ft. Ez már tényleg a rablás kategória... Budweiser 360, ezerszer megéri jobban rákölteni a 60 forintot, mert van annyival jobb. De lehet elfogult vagyok, mert az elmúlt 2 napban 4 Budvart vettem 450/korsó áron benzinkúton, és ahhoz képest jól esett, hogy a boltban 90 Ft-tal olcsóbb.
Amúgy is igyekszem kevesebbet inni az elmúlt 2-3 hónapban, de most még jobban oda fogok rá figyelni. Marad a házipálesz, mert az ingyen van (nekem)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!