A tesconál már miért nem számít a legkisebb is és miért nem gazdaságosak a termékek? Az infláció miatt, vagy a kormánynak akarnak megfelelni, akik nem támogatják a kisebbségeket?
Figyelt kérdés
Régen a Tesco büszkén hirdette, hogy a legkisebb is számít és azt is, hogy a tesco gazdaságos termékeket árul. Ma már nem.2022. aug. 28. 15:46
1/3 anonim válasza:
Nem a maguk ellenségei. Így is tele vannak a boltok, az emberek a drága árut is viszik mint a cukrot. Akkor meg minek adnák olcsóbban, minek tartsanak gazdaságos termékeket? Nem tudom hol az emberek tűrőképessége, én már nagyon sok termékre azt mondtam, hogy ennyiért nem kell. De sokan ugyanúgy viszik tovább. Így nem fog visszaálln8 a reális ár, csak tovább emelkedik. Ha nem vinnék, kénytelenek lennének árat csökkenteni, de ha ennyié5is viszik, minek.
2/3 anonim válasza:
A Tesco nem egy jótékonysági szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!