Miért csinálják egyes emberek azt, hogy öntudatlanra isszák magukat, lényegében a sárga földig azzal a különbséggel, hogy nem szoknak rá, nem vesztik el a kontrollt, soha nem mennének be a munkahelyre részegen például?
Miért csinálják egyes emberek azt, hogy öntudatlanra isszák magukat? Lényegében a sárga földig.Csak azzal a különbséggel, hogy más alkoholistákhoz hasonlóan ők nem szoknak rá végzetesen.Nem vesztik el a kontrollt.Soha nem mennének be a munkahelyre részegen például...
-------------------------------------------------------------------------
Valami ilyesmit akartál kérdezni?
Ezt számomra is fura, én a néha otthon mértékkel borozgató vagyok.
De nem egy szülinapi bulin, vagy cèges rendezvényen láttam már mattrészegen olyan embereket, akik nagyon ritkán isznak.
Gondolom az van a dologban, hogy most végre kicsit kiengedik a gőzt, de mivel nem nagyon ismerik a saját korlátaikat, ezen gyakran túllőnek.
Meg ugye tudjuk, hogy a kínálós felesek nem rögtön jelentkeznek, hanem két lépéssel mindig késnek. És az ilyen helyeken mivel van sokféle pia is, hajlamosak mindent mindennel keverni.
Néha szeretem csak úgy szétcsapni magam. Másnap természetesen utálom azt aki vagyok és azt is amit csináltam, de kell egy restart. Sokkal jobban tudok értékelni dolgokat a regeneráció után és sokkal jobban tűröm a stresszt is. Ennyi a titok, egyfajta "jutalom" magadnak, mert álltad a sarat abban a rengeteg sz*r helyzetben amit az élet eléd rakott.
Természetesen nem teszem ezt minden héten, és leginkább ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani, amikor nem edzel sokáig, majd hirtelen kikészíted a tested egy full-body nappal. Mindenhol halálos izomlázat érzel magadban második és harmadik nap, de ugyanakkor új ember is vagy, új lehetőségek nyílnak előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!