A nők mért nem szeretik a sört?
Figyelt kérdés
Van sok rendes nő is, aki iszik de sokan kifejezetten félnek az alkoholtol.2022. júl. 10. 01:28
21/27 anonim válasza:
Hülyeség, lány vagyok, lazán elmegyünk a barátnőimmel sörözni 😀
22/27 anonim válasza:
A nők szeretik a sört, meg sok nő nem szereti, mint ahogy sok férfi sem szereti.
23 éves vagyok, az összes barátnőm és én is mind szeretjük a sört. Anyum is, anyum barátnői is, rokonok is, mindenki.
Modernebb országokban már senki nem is feltételez ilyeneket, ez egy nagyon régi berögződés, látszik is, hol tart még Magyarország.
23/27 anonim válasza:
Szerintem a kérdező valami faluban vagy kisvárosban lakik..
24/27 anonim válasza:
Pesten tele vannak a teraszok söröző nőkkel.
25/27 anonim válasza:
A nők jobban szeretik az édesebb italokat. Persze kivételek vannak.
26/27 anonim válasza:
A szeretek valamit, vagy nem az szubjektív, nem lehet nemhez kötni, nekem is nagyon sok lány ismerősöm van, aki nem szereti a sört, de ez semmit nem számít.
27/27 anonim válasza:
Imádom a HB búzát frissen csapolva citrommal
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!