Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » SOS!Berúgtam és nagyon szédülö...

SOS!Berúgtam és nagyon szédülök.Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kb. 2 órája ittam elég erős italokat és nagyon berúgtam.Azóta hánytam 3x és már sokkal jobban vagyok de még mindig nagyon szédülök.Mit tehetek ellene?Illetve holnap mennyire számítsak másnaposságra és tippeket is fogadnék másnaposság ellen.Köszönöm előre is!
2022. júl. 8. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Most feküdj le, holnap meg sok szénsavas víz.
2022. júl. 8. 23:37
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Másnaposság ellen? Maradj aznapos. Igyál még.
2022. júl. 8. 23:47
 3/13 anonim válasza:
78%
Berúgtál és ilyen összeszedett, hibátlan mondatokat tudsz írni aha... Ha én berúgok 1 szót nem tudok helyesen leirni ne nevettess már
2022. júl. 9. 00:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Mivel hánytam elég sokat ezért kijózanodtam és így tudtam helyesen írni.
2022. júl. 9. 00:18
 5/13 gagexbabexx ***** válasza:
62%

Minek kellett annyit inni? Ne csodálkozz, ha rosszul vagy.

Feküdj le aludni, és majd kihevered. Jobbat nem tudok. Máskor meg óvatosabban.

2022. júl. 9. 00:59
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Másnaposságra:húsleves,uborkalé,vagy mindegy,bármilyen savanyúságlé,paradicsomlé,rostos ital.
2022. júl. 9. 01:12
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Rakd el a telefont jó messzire, mielőtt fel is hívsz valakit
2022. júl. 9. 01:40
 8/13 anonim válasza:
90%

Egyél rá kiflit, kenyeret, zsemlét vagy bármi hasonlót. Egy erős kávé is megmentő szokott lenni rá.

Ha másnaposan kelek, megcsinálom ezt a műveletet és 1-2 órára rá jobban leszek.

2022. júl. 9. 01:59
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a víz ivás, illetve a pogácsa evés szokott segíteni. Persze mindkettőt csap apránként adagolva. Nem az a lényeg, hogy visszajöjjön, hanem, hogy felszívja a maradék alkoholt. Máskor iszogatás közben is érdemes ezt tenned.
2022. júl. 9. 06:40
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Akármilyen kötekvően is hangzik, nem érdekel. Nem kellene villogni a sok hülye "barát" előtt hogy így meg úgy bírod az italt, aztán ez az eredménye. Vagy mértékletesség és szintén nem lenne ez.
2022. júl. 9. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!