Hogy lehet minden nap berúgni?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy hogyan valósítható meg a mindennapi részegség, hanem az, hogy azok az emberek akik minden nap berúgnak, hogyan képesek létezni, enni, egyáltalán kikelni az ágyból. Ha én két egymást követő napon iszok legalább 2 napig nem tudok enni, az anyagcserém szinte semmi, mosott sz*r vagyok. Ennek ellenére bizonyos emberek 20-30 éve részegek minden nap, és mégis tudnak enni, a napi teendőiket elvégezni. Hogy lehetséges ez?2022. ápr. 28. 22:58
1/11 anonim válasza:
Alkoholizmus, tolerancia, függőség. Gimnázium végén kb heti négy estét kocsmában vagy buliban töltöttünk az érettségire készülés 3 hónapjában. A szerenádon megittam 4 jagert, a vacsoránál egy sört, utána kocsmában 2 Tátra teát, és később egy üveg vodkát. Semmi bajom nem volt kb. Bulizás csökkent érettségi után, de azért egy két hetente mentünk. Aztán megfogadtam, hogy egy évig nem iszom. Utána már egy sörtől zsibbadnak a lábaim, azóta is. Ennek én nagyon örülök, mert nagyon degenerált volt az életmód amit folytattam. Mondjuk az italt és bulikat váltották a nők :D
2/11 anonim válasza:
Nagyfokú koncentráció kell hozzá :)
3/11 anonim válasza:
Én sem értem de komolyan...még a drogot is könnyebben emésztem meg mint a piát (bár mostanában nem használok azt sem).
4/11 anonim válasza:
Apámnak élete utolsó pár évében egy tiszta napja se volt. Jó nyugdíja volt, telt rá, amit kellett otthon azt én megcsináltam. Úgy képzeld el a piát, mint az autóba a benzint, be se indul nélküle. Volt, hogy dél körül úgy húzták haza a kocsmából mint egy zsák szart, egy óra múlva ment vissza, el se hitte amikor mondtam neki!
5/11 anonim válasza:
30 évet bírtam végigpiázni, csak egészségügyi okok miatt álltam le. Jellemzően egész nap iszogattunk a kollégákkal, meló után pedig rendesen berúgtam. Piásan mindent meg tudtam szépen csinálni, igaz seggrészegen már nem, de kajálni még akkor is tudtam.
6/11 A kérdező kommentje:
#5 számomra érthetetlen, hogy bizonyos emberek gyomra 30 év alatt hogy nem megy tönkre ilyen életmód mellett.
2022. ápr. 28. 23:51
7/11 anonim válasza:
Inkább a mája a durva, nem a gyomra...
8/11 anonim válasza:
Nő vagyok. Akármennyit iszok, soha nem vagyok másnapos. Még ha eszméletlenre iszom magam, akkor sem.
9/11 anonim válasza:
Az emberekre nem egyformán hat az alkohol, vannak akiknél már kis mennyiség elfogyasztása után is mérgezési tünetek jelentkeznek (ilyen a másnaposság is), és vannak akiknél a fejfájás, hányás nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása után sem jellemző.
Attól még az utóbbiakra is káros az alkohol, és még az a "fék" sincs, hogy "nem iszom, mert rosszul leszek"
Alkoholisták nem csak az utóbbiakból lehetnek, fiatal korban, a bulizós időszakban az esetleges következményekkel nem törődve sokan isznak rendszeresen, és a másnaposság leküzdésére az egyik mód a "kutyaharapást szőrével" gyógyítani, ami egyenes út az alkoholizmushoz.
10/11 anonim válasza:
Csak tolerancia, ha elég ideig kényszeríted magadra, bármilyen okból, akkor a tested átáll, fiatal koromban mi is sokat ittunk és semmi bajom nem volt tőle, ma elmegyek egy emberes ivásra és 2 napig heverem, tehát ha abbahagyod sajnos elmúlik a tolerancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!