Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik piától lehet berúgni a...

Melyik piától lehet berúgni a leghamarabb? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy emberfüggő, ki mitől rúgik be vagy részegedik le hamar, viszont kíváncsi lennék mely italnál magasabb az esély.

Az oroszok például nagyon vodkások, mégsem bírja a szervezetük és hamar kidőlnek :)

Nektek mi árt meg leghamarabb?

2022. ápr. 25. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fekete Abszint ha tényleg hamar akarsz beverni, nekem a vodkából egy üveg kell hogy úgy tényleg jól érezzem magam.

De 4-5 Abszint után már gatya van.

2022. ápr. 25. 23:35
 2/7 anonim válasza:
91%

Apám ukrán, fél liter vodkát simán megbír inni anélkül, hogy kidőlne. Plusz mellé kiséretnek bor vagy 2 üveg sör.

De volt már párszor, hogy 2 üveg (majd másfél liter) bort ivott meg, spicces volt tőle, de nem hány és nem dűlöngött, csak sokat nevetgélt.

Főzött páleszt is kedveli, 60-80 fokost.

Amúgy az ukránok és oroszok általában jól bírják a piát.

2022. ápr. 25. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A vodka a nyerő, ha gyorsan lehajtasz 2 decit, padlót fogsz, ha ezután x idő múlva észhez térsz, lehet folytatni felesekkel.

Szép tiszta lerészegedés. (ha nem kevered semmivel és elég vizet iszol hozzá és utána)

2022. ápr. 26. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól az italtól lehet a leghamarabb berúgni, amelyikben a legtöbb az alkohol, viszont, ha a gyors berúgás a cél, azok az italok több szempontból is veszélyesek tudnak lenni.

A megivott alkoholnak kell némi idő, mire az hatni kezd, és olyankor fordul elő a gyorsan berúgni szándékozóval, hogy KO lesz az ivászat vége.

Az égetett szeszes italok között is vannak különböző erősségűek, a boltokban vásároltak többsége az adók miatt lett 40% alá hígítva, azért az nagyon nem mindegy, hogy vodka, pálinka, vagy bármi más égetett szesz 35, vagy 50 százalékos.

Az 50 százalékosnál töményebb szeszeket elvileg nem is szabadna tisztán meginni, de persze nem kevesen vannak, akik virtusból, hígítás nélkül megisszák.

Anno én is megittam a 80 százalékos abszintot, mit mondjak semmi élvezet nem volt úgy benne, csak a virtus, "azért is megiszom" - abban a töménységben már erősen roncsolhatja a nyálkahártyát, az ízét sem lehet érezni, csak égeti a nyelőcsövet, a gyomrot, és a nyálkahártya sérülés felül is fertőződhet, nálam is volt arra példa, hogy az abszint ivás után 3 napig fájt a torkom.

Az ilyen erősségű alkoholnál a "gyorsan rúgjak be" azért is veszélyes, mert, ha rövid idő alatt képes vagy meginni több adagot is, a hatása később jön meg, de akkor szó szerint kiüthet - a részegnek lenni és az eszméletlen részegnek lenni között szerintem van némi különbség.

A gyors berúgás nekem soha nem volt célom, ennek ellenére volt arra is példa, nem tagadom.

Van, olyan haverom, akinek voltak olyan, napjai amikor gyorsan akart berúgni, ő nem különösebben cifrázta a dolgot, megkérdezte, mi a legerősebb olcsó pia, ami készleten van, és azt itta, nem vette meg többszörös áron a drága variációkat, legfeljebb nem centeseket kért, hanem deciket a vegyesből, vagy portorikói rumból.

2022. ápr. 26. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp a tömény. Ha nem akarsz rosszul lenni, akkor vodka valamivel keverve, ha másnapot se akarsz akkor idd jó sok folyadékkal ha bír annyit űrtartalmat gyomrod. Én volt hogy meg tudtam inni fél liter vodkát és másnapom se volt, ha megfelelő mennyiséget hidratáltam.
2022. ápr. 26. 00:49
 6/7 NTBS ***** válasza:
Töményt igyál. Az hat a leggyorsabban.
2022. ápr. 26. 10:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat, tapasztalatokat.

Aki szeretné még megírni a sajátját szívesen olvasom.

"A megivott alkoholnak kell némi idő, mire az hatni kezd, és olyankor fordul elő a gyorsan berúgni szándékozóval, hogy KO lesz az ivászat vége."

Megmondom őszintén én legutóbb egy házibuliban a whisky-vel voltam így.

Ittam, ittam a többiekkel ( persze nem decis poharakkal) észre sem vettem.

Eltelt kb 2 óra, már fel sem bírtam állni, forgott körülöttem minden, ha sikerült is felállni, behánytam :)

Arra emlékszem, hogy bealudtam a buliban, majd itthon tértem magamhoz, a többi kiesett :D

Ennek ellenére jó volt.

2022. ápr. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!