Szerintetek ezt abba kéne hagyni?
Figyelt kérdés
Férjemmel a nyaranta így idén nyáron is napi rendszerességgel fröccsözünk.
Azaz iszunk kb 1-2 sport fröccsöt száraz roséból.
Pár napja elgondolkodtam, hogy ez egészseges-e számunkra vagy ez már függőség.
Férjem szerint nem kellene ennyire radikálisnak lennem.
Hozzáteszem babaprojektben vagyunk fél éve így nem tudom hogy most ez mennyire lenne rossz ha iszogatom a fröccsöt majd 2 nap múlva pozitív lenne a teszt.
Köszönöm az értékes hozzászólásokat!
2022. júl. 2. 14:42
11/15 anonim válasza:
Szerintem bárki életébe belefér, hogy 1-2 sportfröccsöt nyáron megigyon egy nap. A sportfröccs 1 dl bor és 4 dl szóda. És kiválóan oltja a szomjat. Aki erre az idény fröccs fogyasztásra azt mondja, hogy ez alkoholizmus, az nem tudja mit beszél. Sem a fogalommal, sem a függőség részével nincs tisztában. Az alkoholizmus az függőség, és nem múlhat el nap alkohol nélkül. Mert jönnek a hiánytünetek, az elvonási tünetek, a rosszullét, és minden áldott nap muszáj inni alkoholt. De aki a kánikulában fröccsözik 2 hónapot és aztán az év 10 hónapjában nem iszik bort, az olyan messze van az alkoholizmustól, mint Makó Jeruzsálemhez.
12/15 mindentudó99 válasza:
#5 Minek trolkodsz itt? Vagy fizetnek hogy provokáj? Te alkoholistázol le itt mindenkit aki hetente akár csak egy sört is iszik mert rendszeres? Megiszik egy hosszúlépést és alkoholista de aki a földön fetreng sz meg nem.
13/15 NTBS válasza:
Nem. Belefér. A babát ne idegeskedjétek túl. Akkor összejön.
14/15 anonim válasza:
Belefér sztem is, az egy deci bor, meg sem érzed. Én így nyáron szinte minden nap megiszok egy cidert vagy egy gyümölcsös sört. Télen eszembe sem jut, ilyenkor kívánom. Egészségetekre :)
15/15 anonim válasza:
Igyatok, ilyen melegben amúgy is nehezen lehet meglenni. Aztán ha meg lesz a baba, akkor lehet majd durvítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!