Szerintetek ezt abba kéne hagyni?
Férjemmel a nyaranta így idén nyáron is napi rendszerességgel fröccsözünk.
Azaz iszunk kb 1-2 sport fröccsöt száraz roséból.
Pár napja elgondolkodtam, hogy ez egészseges-e számunkra vagy ez már függőség.
Férjem szerint nem kellene ennyire radikálisnak lennem.
Hozzáteszem babaprojektben vagyunk fél éve így nem tudom hogy most ez mennyire lenne rossz ha iszogatom a fröccsöt majd 2 nap múlva pozitív lenne a teszt.
Köszönöm az értékes hozzászólásokat!
Ha babát terveztek nem kellene innod
Vagy össze sem fog jönni
Vagy majd valami baja lesz a gyereknek
Utána fröccsözgethettek….
3as, kétlem, hogy attól az agyon hígított bortól...
Orvossal érdemes egyeztetni, szerintem alapvetően nincs vele gond, ilyen hígítási arányokkal mennyi bort iszol 1 nap, max dl ha jól emlékszem...
Gyakorlatilag alkoholisták vagytok. Tudom-tudom, most jön a lepontozás, de utána lehet nézni hogy orvosilag mi nevezhető alkoholizmusnak.
Nem az, amit sokan gondolnak, hogy az az alkesz, aki a földön fetreng és a világáról nem tud.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit pontosítanék.
Júniusban voltam dokinál szerencsére mindent rendben talalt +a vérképem is rendben van. A ferjem vérképe is rendben van.
Nála rákérdeztem, azt mondta ha véletlen össze is jön es pont iszok valamit akkor még a teszt előtt nem okoz bajt a picinek, szimplán érdeklődök hogy milyen tapasztalatok vannak.
Alkoholistának nem gondolnánk magunkat, van olyan hét amikor nehéz napjaink vannak akkor iszunk napi 1-2 sport fröccsöt azaz 1-2 dl bor.
Van olyan het amikor csak 2-3 nap iszunk.
Nyilván amint terhes leszek azonnal abbahagyom ez nen is kérdés.
Illetve a doki azt mondta hogy ha 1 évig nem jön össze az normális ha utána nem jön össze akkor kell mélyebbre menni.
Szimplán érdekelne, hogy hagyjuk e abba a nyari fröccsözgetést mert káros vagy ez még bele fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!