A kocsmákban általában hány százalékos a pálinka?
Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 01:08
1/13 anonim válasza:
100%-os Elég nehéz lenne egy józan vendégnek megmagyarázni, ha higítanák.
2/13 anonim válasza:
Én úgy 40% körülire tippelek. Ott még érezni lehet a gyümölcs ízét, tehát ízlik a vendégnek... És nem olyan erős, így többet vásárol belőle. De nem biztos, hogy igazam van.
3/13 anonim válasza:
Melyik?! Amit én szoktam inni az 50%-os.
4/13 anonim válasza:
Az, hogy hány fokos a pálinka nem összekeverendő azzal, hogy hány százalékos.
5/13 anonim válasza:
Házit nem szoktak adni, tehát valami gyártó italát szokták, abból is az olcsóbbakat (mert erre van igény), amik max 40% alkoholtartalommal bírnak
Pl [link]
6/13 anonim válasza:
#5: Te se sokat jársz kocsmába.
7/13 anonim válasza:
Amilyet kérsz de szeritnem max 50. Jobb azt kerülni.
8/13 anonim válasza:
A legtöbb helyen felhigítják vízzel, 20-30% ra kb. Nálunk azok a kocsmák ahol nem tették, azok mind bezártak.
9/13 anonim válasza:
Mi a francért írogatnak ide akik még életükben nem ittak pálinkát, kocsmát meg csak kívülről láttak?!
10/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem hígítják de nem is a legbivalyabb típust adják mert akkor az emberek hamar beállnának és kevesebbet kérnének.
A legjobb pálinka 40-45 fok közötti és a kocsmában is ilyesmit adnak... Nyilván az nem házi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!