Valami tipp hogy elviselhetőbb legyen a pálinka íze?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 16:34
1/12 anonim válasza:
Mármint milyen értelemben? Nem ízlik?
2/12 A kérdező kommentje:
Hát nagyon erős. Mivel lehet keverni hogy kicsit jobb legyen?
2022. jún. 18. 16:39
4/12 anonim válasza:
Ha nem ízlik miért iszod? Keress olyat amit szívesen fogyasztasz
5/12 anonim válasza:
Nekem sem megy le, k...va erős. Egyszerűen nem iszom, pedig van belőle jó sok, ismerős főzi, én pedig elajándékozom.
Ha nem megy, ne erőltesd.
6/12 anonim válasza:
Keveréshez túl markáns az íze, öntsd fel egy deci vízzel közvetlenül fogyasztás előtt. De a legjobb lenne, ha nem innád, ha nem ízlik.
7/12 anonim válasza:
Ha csíp, akkor az asszem acetaldehid, elég érdekes lehetett a cefre (fele cukor meg ilyenek). Ha technokol szagú akkor sok a kozmaolaj (vele a metanol is), ez is beteg vagy agresszív idióta élesztő és felelőtlen erjesztés miatt fordulhat elő. Agyontápláltnál esetleg ammónia is előfordul, arra mondjuk rájönnél...
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem kell meginni,ha csak kín-keservesen csúszik le.Ennyi.Régebben volt párszor,hogy megittam ökölbe szorított kézzel a számomra sz.r italt.Aztán okádtam is tőle rendesen.
9/12 BlackSword válasza:
Ne keverd, csak rosszabb lesz... húzd le egyből, aztán vizet kisérönek...
10/12 anonim válasza:
Igazából csak rendes pálinkát kell inni, és tud az grimaszmentes is lenni elég könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!