Bor, pálinka, vodka vagy pezsgő?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik ezek közül a legjobb? Érdekelne.2010. szept. 18. 22:40
1/30 anonim válasza:
A bor csak colával, pálinkát nem szeretem, vodka csak narancsal, pezsgőt meg csak energiaitallal. De amugy bor. :)
2/30 anonim válasza:
Egy tipikus olyan kérdés mire annyi válasz fog érkezni ahány fajta ember. Mikorra melyik, függ társaságtól, alkalomtól, hangulattól, vagy éppen attól mennyit akarsz költeni. Valószínűleg egy baráti beszélgetéshez bort fogyasztasz, étkezés előtt mondjuk megiszol egy jófajta pálinkát, de egy buliban valószínűbb vodkát iszol. A pezsgő egy inkább ünnepélyes alkalomra való ital, de nincsenek megkötött szabályok, láthatsz embereket pezsgős üveggel az utcákon, ahogyan pálinkát is isznak az emberek kocsmákban. Kinek mi. A pálinka és a vodka csúnyaságokat könnyebben okoz. Mindre igaz viszont, hogy az olcsó csúfolt dolgoktól (kannásbor, kotyvasztott vodka) terjedhet a minőségi igazi finom dolgokig (Tokaji bor, minőségi pálinka és vodka stb.)
3/30 anonim válasza:
Az igazi bort kólával bűn meginni, a vodkát már keverik mindenhol bár én azt sem preferálnám személy szerint ez persze az én ízlésem. De borba kólát tenni legfeljebb ha 500 Ft alatti "olcsóságról" van szó.
4/30 anonim válasza:
Ilyen sorrendben :)
Amúgy pezsgő kivételével mindegy, azt csak ünnepi alkalmakkor iszom, nem vagyok nagy pezsgős. Ja és mindegyiket csak tisztán.
5/30 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert a legjobb barátnőm jövőhéten lesz 16 éves és szeretne velünk berúgni, és ahányan vagyunk, mindenki vesz egy üveg valamit, és arra lennék kíváncsi, hogy a felsoroltak közül melyiket ajánlanátok.Mert én még annyira nem vagyok jártas a dologban.
2010. szept. 18. 22:51
6/30 anonim válasza:
Én pezsgő párti vagyok:))
De a finom borokat sem utasítanám vissza:))
7/30 anonim válasza:
Hát ha első alkalom, akkor bor vagy pezsgő. A vodka vagy a pálinka csúnya dolgokat tud művelni első komolyabb italozáskor, ha berúgásig fajul a dolog, akkor egy életre elmehet a kedve mindkettőtöl. Bor és pezsgő máshogy hat, lassabban butít, kevésbé kellemetlen. Szerintem.
8/30 anonim válasza:
ha 16éves lesz semmiképpen ne vegyél pálinkát és vodkát mert az nagyon ütni fog. sztem erre az alkalomra inkább pezsgő.
9/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én is a borra vagy a pezsgőre gondoltam :)
2010. szept. 18. 22:58
10/30 BeerHunter válasza:
Erre a célra én egy Törley Muskotály pezsgőt ajánlané a hölgyeménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!