Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tegnap rettenetesen berúgtam,...

Tegnap rettenetesen berúgtam, már 17 órára fekszem de még mindig rosszul vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régen nagyon jól bírtam az italozást, de már évek óta nem iszom rendszeresen, úgy mint a régi tini korszakomban. Este a barátnőmmel megittunk ketten egy liter pálinkát. 🤮 Hánytam éjszaka sokat, reggel már csak öklendeztem de azóta egy ágyon fekszem a teraszon és nem tudok mozdulni sem. Mikor fel állnék vagy bármi elszédülök, hányingerem lesz. Fáj a fejem, remegek, fáj a gyomrom is. Attól tartok ez az állapot nem normális. Menjek ügyeletre vagy mit tegyek?

2022. máj. 8. 16:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mizu?
febr. 1. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!