Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Igaz ez a felosztás?

Igaz ez a felosztás?

Figyelt kérdés
Bort inkább az intelligens, gondolkodó emberek isznak, sört pedig az egyszerű, befolyásolható tömegek?
2022. ápr. 22. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség és elavult szöveg ráadásul.

Nem beszélve arról hogy otstagonkentvaltozó is (lenne) mivel van ahol borosak : pl Olaszország, Franciaország

Szláv, német sörösebb szóval süket duma.

2022. ápr. 22. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mint minden leegyszerűsített általánosítás, ez is butuska.
2022. ápr. 22. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
*Nem beszélve arról hogy országonként változó is (lenne) mivel van ahol borosak : pl Olaszország, Franciaország
2022. ápr. 22. 18:27
 4/12 Phoney ***** válasza:
100%

Nem, Magyarországon meg még kevésbé, mint máshol.

Itthon a legolcsóbb alkohol az olcsó bor (Ft/alkoholra vetítve), így a magyar alkhoholisták egyik kedvence – akár a legolcsóbb flakonos kiadásokat nézzük, akár a kicsivel drágább palackos lőréket.

(Ez az, ami egyes nyugati országokban nem jellemző.)

A sör pedig mára megkapta a maga prémium szegmensét, és a kisüzemi vagy egyéb minőségi sörök legalább annyira divatos "értelmiségi italok" lettek, mint a minőségi borok.

2022. ápr. 22. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerre vagyok, intelligens gondolkodó ember, és egyszerű, befolyásolható.
2022. ápr. 22. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mi vagyok? Mert megiszok mindent (tudom, alkesz).
2022. ápr. 22. 20:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha valahogy sikerülne mérnünk, hogy ki az "intelligens, gondolkodó", és ki az "egyszerű, befolyásolható", akkor talán kijönne valamiféle kapcsolat. De ahogy fentebb is írták, a bornak és a sörnek is van "olcsó, vedelni való" és "prémium, idd az ízéért" szegmense, így ez leginkább tényleg ízlés dolga, embertípustól függetlenül.

De lássuk be: az sem teljesen egyértelmű, hogy ki melyik kategóriába tartozik, és hogy létezik-e olyan ember, aki egyikbe sem sorolható.

Innentől kezdve elég merész ezt tényként kijelenteni.

2022. ápr. 22. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Normális emberek nem isznak semmiféle alkoholt
2022. ápr. 23. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Na most akkor hasonlítsuk össze a la fiestát és az 1000/dl-es kraft sör ivókat. :)
2022. ápr. 23. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem igaz.
2022. ápr. 24. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!