Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vodkába oregano ágyazást...

Vodkába oregano ágyazást csinálni jó italt eredményezhet?

Figyelt kérdés
nem tudom létezik-e ilyesmi, el tudja rontani ihatatlanra? vagy érdemes megpróbálni? ti innátok ilyesmit?
2022. ápr. 3. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy jó lenne, de tegyél 2 dlbe és kiderül
2022. ápr. 3. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem lesz jó, legalábbis az az íz, amit én el tudok képzelni ebből a kombóból, az nem bejövős, de ki tudja... Pár decivel próbáld meg, amennyiért nem nagy kár!
2022. ápr. 3. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne csináld, még ételben is agresszív fűszer. Nekem nagy kedvencem, de meginni biztos nem.
2022. ápr. 3. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor lehet nem véletlenül nem egy népszerű, nem lesz tőle "olaszos" :D az a baj 2 decit is sajnálnék elpocsékolni, de kérdezni szabad
2022. ápr. 3. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Kátrány ízű lesz tőle.
2022. ápr. 3. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha Penne alla vodka a célrecept, én még akkor sem ajánlanám. Az oregánó nagyon erős, aromás fűszer. Inkább fog hasonlítani egy tinktúrához, mint egy italhoz.

Ha már fűszer, én inkább raknék bele citromfüvet és/vagy gyömbért. Esetleg fahéjat almával.

De egyébként lehet akár kísérletezni is. A vodkában az a jó, hogy gyakorlatilag bármivel meg lehet ágyazni neki. Ebben az esetben inkább friss zöldfűszereket ajánlanám. Itt egy példa (friss menta és rozmaring): [link]

Vagy itt egy másik "mojitós" jellegű ágyazás menta, lime és sztívia levéllel: [link]

Sok sikert a kísérletezéshez. 😉

2022. ápr. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!