Mit eredményez az, ha kenyérsütéskor nem a recept szerinti 10g friss élesztőt adom hozzá, hanem 50g-ot?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 20:50
1/8 anonim válasza:
Ehetetlenül élesztöízü túlkelt borzalmat.
2/8 anonim válasza:
A receptet elírták.
Kenyeret általában 1 kiló lisztből szokás sütni. Ha csak 1 dk (10 g) élesztőt teszel bele, akkor nem fog megkelni. Ahhoz kell az 5 dk (50 g)
3/8 anonim válasza:
Előző: és ha valami 300 g-os kisebb cipót akar sütni a kérdező? Megeshet. Abba viszont rengeteg lenne az 50 g élesztő, az egésznek elrontaná az ízét. Ezért kédező: jó lenne tudnunk a többi hozzávalót.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 250g graham liszt, 1/2 ek sikér, 1 ek kókuszolaj, meg némi fűszer.
2013. szept. 8. 22:53
5/8 A kérdező kommentje:
1.5dl víz kimaradt
2013. szept. 8. 22:54
6/8 anonim válasza:
Ennyihez nagyon sok lenne az 50 g, túlkel és nyálkás lesz, 1,5 g bőven elég.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!1,5g?
2013. szept. 9. 13:30
8/8 toteam válasza:
2 deka még belefér. Ne keleszd túl sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!