Alkohol fogyasztás más fajta szinten?
Figyelt kérdés
Tehát van egy apró bibi :))
Megiszom az alkoholt, ha úgy van, néha még kívánom is, de az esetek nagy részében, valamiért undorodom màr akkor is mikor a számban van.
Ez így nagyjából szinte minden piára vonatkozik.
Velem van a baj? Esetleg más is van így, akkor megnyugodnék😂elég kényelmetlen látni másokat, hogy nekik milyen könnyen csusszan, nekem meg erölködnöm kell, hogy lecsusszon pár korty a borból, vagy bármiből.
2022. márc. 27. 12:34
1/11 anonim válasza:
Ugyanez van nálam.Agyfaszt kapok mikor aztmondják finom.Mindennek hívnám csak finomnak nem🙂Finom a meggyeslepény,egy pohár vodka csak annyira mintha technocolt nyomnék a számba🙂
2/11 anonim válasza:
Ki iszik vodkát? Undorító egy ital. Egy 10-20ezres italt mindenki örömmel fogyaszt.
4/11 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj. Te ilyen vagy és kész. Aki szeret igy szeret, aki utál, igy utál, de embertársaid többségét nagyon nem érdekli. Ellentétben a #1-el aki "Agyfaszt kapok mikor aztmondják finom". Vagyis nem tudja elfogadni a sajátjátol különbözö véleményt.
5/11 anonim válasza:
Nincs veled baj,ellenben akinek finom és pl csattogtatják a nyelvük a legótvarabb piára is.Akinek ízlik az nagyrészt alkesz,sokan csak a hangulat miatt isznak,nem az ize miatt.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
3#
Vagy esetleg egy 30-40 éves itallal nem lenne gondod?
8/11 anonim válasza:
Én nem az ize miatt nem iszom,alkesz családban nőttem fel.Évi 1 pohár sör a fogyasztásom.Ha 18 éven keresztül neked is alkeszokkal kellett volna hogy élj,hidd el a 100 éves piát sem innád meg.Lehet bármennyire finom.Csak nem akartam leírni mert nem erről szól a kérdés.
9/11 anonim válasza:
Akkor meg fogyassz kannabiszt és kész!
10/11 anonim válasza:
nem muszáj inni, sok pénzt megspórolhatsz így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!