Mi volt az az esemény, ami miatt úgy döntöttél, hogy szünetelteted/abbahagyod az alkohol fogyasztást?
Masszív piás voltam. Menedzseralkoholistaként kezdtem, aztán már hétvégén is ittam. Egyszer egy komoly tárgyalásra készültem, ezért elhatároztam, hogy este nem iszom, hogy reggel frissen, üdén, "beszámítható állapotban" ülhessek asztalhoz. A lényeg, hogy aznap éjjel minden bajom volt. Remegtem, pánikrohamok törtek rám, stb. Na, ekkor már magam előtt sem tagadhattam, hogy alkesz vagyok. Szóval abbahagytam. Egyedül, segítség nélkül, csak magamra támaszkodva. És hogy kerek legyen a történet, egyúttal a cigarettát is letettem. Na, képzelheted! Azt se tudtam, mi hiányzik jobban!
Ennek 28 éve. 33 voltam akkor.
Köszi, ezek nagyon jók, jöhetnek még tapasztalatok.
Mindre ment a zöld kéz.
Terhes lettem a fiammal. Előtte sem ittam/tunk túl sokat de heti 1-2x ittunk
Aztán megszuletett, súlyos szívbetegen, és meghalt. Azóta pedig masszívan iszok. Naponta 1 üveg bor, vagy 1-2sor. Kibirom nélküle is persze, de kicsit tompabb vagyok és nem gondolok 0-24ra hogy mit csésztem el, vagy mit kellett volna másképp csinálnom. Szóval leraktam, de aztán újra iszok. De azóta többet és többször....
A kérdésre válaszolok:
Akkor döntöttem a szüneteltetés mellett, amikor már úgy éreztem, hogy a fejembe szállt a pia és felállva konkrétan pörgött velem a világ. Ekkor döntöttem úgy, hogy másnap estig nem iszom többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!