Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen”luxus” pezsgőt vegyek...

Milyen”luxus” pezsgőt vegyek neki ajándékba 100,000 forint körül?

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, valószínűleg nem is tudja lebontani a szervezetem rendesen, vagy nem tudom, de amikor régebben próbálkoztam vele, akkor kis mennyiségtől is hánytam és rosszul lettem…

De amúgy sem jön be az alkoholos italok íze, így nem élek vele egyáltalán.

Viszont van egy nagyon nagyon kedves személy az életemben, még csak véletlenül sem szeretném drága ajándékokkal megvásárolni a szeretetét, viszont most 3 hét múlva lesz a születésnapja és utána nagyon sokáig nem is fogjuk látni egymást.

Erre az alkalomra gondoltam, hogy meglépném egy magasabb árkategóriás pezsgővel.

Azt tudom, hogy a Martini Asti pezsgő a kedvence. Viszont az túl olcsó ehhez az alkalomhoz, meg minek adnék neki olyat amit amúgy is rendszeresen fogyaszt magától?

Annyira nem jó az anyagi helyzete, hogy drágább italokat vegyen magának, nekem viszont 100,000 forint nem olyan sok pénz.

Szülinapi ajándékra végképp nem… Egyébként készítek is neki majd valamit mellé, ami személyesebb.

Aki kicsit jobban ért az alkoholos italokhoz, tud tippet adni hogy milyen prémium pezsgőt kéne vennem ennek a személynek?

Mi jöhet be annak akinek a kedvence a Martini Asti pezsgő?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. febr. 2. 02:16
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
69%
Magyarázkodj csak, engem igazol :D
2022. febr. 5. 21:24
 52/60 anonim ***** válasza:
62%
Ugye tudod hogy ha tetszenel neki, akkor is b@szna veled ha 600 forintos szovjetszkojet vennel neki?
2022. febr. 26. 13:29
 53/60 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem is a kérdezőnek van igaza. Ő pénze, arra költi amire akarja, pont. Megfigyeltem már, hogy itt a gyakorin egyesek nagyon nem bírják elviselni, ha valaki olyan dolgot vesz - ráadásul akkora összegekért - amit ő maguk nem vennének meg, mert nem telik rá. Akinek van pénze, az nem kezd el beszólogatni a másiknak és szánalmasnak titulálni az illetőt, csak azért, mert egy drágább, felsőkategóriás terméket szeretne venni. Emlékszem, hogy 17 évesen vettem egy “designer” órát kb 100 ezer Ft értékben, ami nem is minősül soknak, erről kiírtam egy kérdést és majd szétszedtek a válaszadók. Na ez a gáz a gyerekek. Hiába veritek magatokat a földhöz, akinek van pénze, az költeni is fogja elég rendesen. Az meg kit érdekel, hogy melyik anyuka mennyiből jön ki havonta? Úgy őszintén, hogy jön ez a témához? Akkor aludjatok a híd alatt, mert a csövesek is ott alszanak. Hogy gondoljátok, hogy ti a házban melegedtek? Hallatlan. Irány az utca!

Lehet lepontozni.😘

2022. márc. 9. 20:21
 54/60 anonim ***** válasza:
41%
Oké, megtettem, jöhetnek jöhetnek többiek is 😃😃
2022. márc. 9. 21:05
 55/60 anonim ***** válasza:
39%
Én is megtettem :D
2022. márc. 9. 22:03
 56/60 anonim ***** válasza:
14%
Visszament, szóval nagyon meghatott tényleg.🤧 ennyi örömötök van, ha mar üres a pénztárca mi? Csóró szarjankók.🤣 További szép estét drágáim.
2022. márc. 9. 23:23
 57/60 anonim ***** válasza:
27%

A te örömöd is ez ahogyan láthatjuk. Akkor te mi vagy?

Ha az nyugtat meg, hogy üres, hidd azt...aztán aludj egy jót

2022. márc. 9. 23:37
 58/60 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem ez az öröm, ugyanis senkit nem pontoztam volna le, ha ti nem arra veritek magatokat, hogy ti engem igen.😃😃 Ennyit erről. Ismered a mondást, kölcsön kenyér visszajár.
2022. márc. 9. 23:40
 59/60 anonim ***** válasza:
46%

Én automatikusan nyomom a pirosat ha valaki azt írja hogy "lehet lepontozni" 🤷‍♀️

A hideg ráz az ilyen passzív-agresszív emberektől.

2022. márc. 9. 23:42
 60/60 anonim ***** válasza:
50%
Pont úgy vagyok, mint 59
2022. márc. 9. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!