Milyen”luxus” pezsgőt vegyek neki ajándékba 100,000 forint körül?
Én egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, valószínűleg nem is tudja lebontani a szervezetem rendesen, vagy nem tudom, de amikor régebben próbálkoztam vele, akkor kis mennyiségtől is hánytam és rosszul lettem…
De amúgy sem jön be az alkoholos italok íze, így nem élek vele egyáltalán.
Viszont van egy nagyon nagyon kedves személy az életemben, még csak véletlenül sem szeretném drága ajándékokkal megvásárolni a szeretetét, viszont most 3 hét múlva lesz a születésnapja és utána nagyon sokáig nem is fogjuk látni egymást.
Erre az alkalomra gondoltam, hogy meglépném egy magasabb árkategóriás pezsgővel.
Azt tudom, hogy a Martini Asti pezsgő a kedvence. Viszont az túl olcsó ehhez az alkalomhoz, meg minek adnék neki olyat amit amúgy is rendszeresen fogyaszt magától?
Annyira nem jó az anyagi helyzete, hogy drágább italokat vegyen magának, nekem viszont 100,000 forint nem olyan sok pénz.
Szülinapi ajándékra végképp nem… Egyébként készítek is neki majd valamit mellé, ami személyesebb.
Aki kicsit jobban ért az alkoholos italokhoz, tud tippet adni hogy milyen prémium pezsgőt kéne vennem ennek a személynek?
Mi jöhet be annak akinek a kedvence a Martini Asti pezsgő?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem itt nem én vagyok az, aki nem üti meg azt a bizonyos szintet. Félre értés ne essék, én sem vennék sosem százezres pezsgőt, de nem értem miért kell fennakadni, hogy más megteheti és meg is teszi.
Senkit se izgat, hogy megveszi
Az se izgat ha valaki jaguárt vesz oroszlán helyett -csak a példa miatt.
De miért ne lehetne szólni, hogy, egy kvázi idegen felé ez inkább erőltetett, égő, kellemetlen. Annyira jóban sincsenek, tobb milliót se keres havonta, csak felretett..csak észre akarja vetetni magát bena módon
41, hát persze hogy nem te vagy az, ez a százalékokon is tisztán látszik :D Te az a fajta vagy aki nem veszi észre ha szembe megy az autópályán a forgalommal és bosszankodik hogy mennyi hülye van ma az utakon.
Egyébként ha menne az értő olvasás, számodra is egyértelmű lett volna az általad kifogásolt hozzászólásomban, amikor arról írtam hogy felőlem vegyen drága pezsgőt az akárkijének. Pont nem azzal volt bajom hogy ki mennyiért vesz pezsgőt. A fellengzéssel volt bajom amit köré épített.
A sluszpoén hogy te nem vennél ennyiért, én meg vennék, sőt, vettem néhányszor. Csak én közben észreveszem hogy mi megy a világban, nem flexelek vele senkinek hogy "jaj, hát az nem nagy pénz". Nagy pénz. Valakinek a havi pénze.
(Rendszeresen adakozok is sokszorennyiket, mielőtt még azt gondolnád hogy újabb felületet találsz ahol szúrhatsz.)
#43.
Én is szoktam adakozni, sőt még az ételosztáson is részt szoktam venni, ahol kiosztjuk azt a pár mázsa ételt amit a szervezetnek viszek…
Csak hát én azt hittem, hogy ezzel nem illik felvágni, meg nem gondoltam hogy a témába vág.
De szerencsére eloszlattad az ezzel kapcsolatos kételyeimet.
Ja meg állatmenhelyre is szoktam vinni többszáz kiló Orijen tápot, ami az egyik legjobb táp.
Csak azért írom le most, mert a 43. kommented felnyitotta a szemem és rájöttem, hogy ennek milyen sok köze is van a kérdésemhez.
Viszont akkor ezen infók birtokában már okénak gondolod, hogy egyszer egy életben veszek egy 100,000 forintos pezsgőt a 10+ év munkám gyümölcseként megtakarított több millió forintomból? Amit ÉN kerestem!
Áldásodat adod már rá?
Vagy vegyek előbb 200 csomag pelenkát az ózdi romáknak és csak utána a pezsgőt?
De várjál, akkor mi lesz a Fokvárosban élő nyomorgókkal és az drogproblémákkal küzdő, rezervátumokban tengődő Sioux indiánokkal?
Tehát az a 4 ember véleménye, akik engem le, téged pedig felpontoztak, bizonyítja, hogy én hülye vagyok. :D
Befejeztem, köszi. Végülis a Fideszre is többen szavaztak, szóval biztos az a jó.. mert ugye tudjuk, hogy a világ ilyen jó hely, ahol a hülyék vannak kevesebben.
45, az a különbség köztünk, hogy míg én azért említettem meg mert a másik nagyokos már előre jött azzal a szöveggel hogy sokan nyomorognak én meg netezek, te pedig most szépen kihasználtad a lehetőséget hogy tételesen felsorold, mi mindent tettél másokért. Behúztad a lehetőséget még egy kis flexelésre :D
Nem baj, ennél jobban már csak nem tudod lejáratni magad, szerintem ezt kimaxoltad.
Mellesleg MÉG MINDIG nem érdekel hogy mit veszel és mennyiért, nem tudom, milyen módon írjam még le hogy sikerüljön értelmezni. A nagyképűséged irritáló, és az állandó önfényezés. Nem kicsit szánalmas. Sajnálom, ennél jobban nem tudom lebutítani a mondandómat még a te kedvedért sem.
47, igen, ha mindenki más az ellenkező irányba megy az autópályán, akkor illik észrevenni hogy veled nem stimmel valami.
Vicces hogy csak a kérdezőtől kapod a zöldeket.
A politikát meg végtelenül proli dolog mindenbe belekeverni.
Én vagyok a másik nagyokos. A netes példával arra próbáltam rávilágítani, hogy mekkora hülyeség azzal jönni ebben a kérdésben, hogy hány nő neveli egyedül a gyerekét kis pénzből. Sajnálom, ha nem sikerült felfogni.
Milyen mindenki más szembejön az autópályán? 4 ember véleményére vagy annyira büszke. 4 példa egyszerűen nem példa. Ha most én megkérdezem 4 barátomat és velem értenek egyet, akkor mi van? Akkor te jössz szembe velünk az autópályán. A politikával pedig csak azt akartam mondani, hogy a többségi vélemény nem minden esetben jelenti azt, hogy az úgy igaz. Ne láss bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!