Hordozható Ekg-t kért anyukám ajándékba.40-50 ezer forint körüli összeget szánnék rá. A Viatom terméke jó lehet?
Viatom Heart Health Trackert néztem. De az értéket csak orvos tudja kiértértékelni? Van egy számomra draga termék a Wiwe az jelzi sárga, vagy piros gombbal, ha eltérés tapasztalható. Ezt vajon a Viacom is tudja?
A link a termékhez: [link]
mennyire veszi a poénokat édesanyád?
én vennék néhány miliméterpapírt, egy 0,3-as rotringot, meg egy kis vonalzót és becsomagolnám neki.
persze megkapná az ekg készüléket is miután kiröhögtétek magatokat, de szerintem évekig emlékeznétek az arcára amit vág amikor kibontja :DDDDDD
Amúgy az ekg kiértékeléséhez alapos ismeretek és gyakorlat kell - ahogy egy röntgen is neked vagy nekem csak néhány paca, de a doki meg összerakja belőle a 3d-s képet és az aprócska eltéréseket is észreveszi.
Hiába veszel olyan készüléket ami kinyomtatja, vagy elmenti a görbét, ha nem tudod értelmezni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!