Belgák vagy a csehek főznek jobb söröket?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:28
2/7 A kérdező kommentje:
akkor a kőbányai is a legjobb?
2022. jan. 8. 20:36
3/7 anonim válasza:
Én a keserűbb vonalat kedvelem, ezért nekem a csehek jönnek be jobban.
De azért akkor se kapnék sírógörcsöt, ha muszáj lenne valami belga apátságit meginni.
4/7 anonim válasza:
Így van, ez inkább ízlés dolga! A sör persze úgy az igazi, ha keserű, de én azért nem szeretem a túlzottan keserű söröket, a sör természetes aromáját többre becsülöm. Általánosságban pedig a cseh sörökre inkább a keserűbb ízvilág jellemző, a belga sörök viszont erősebbek.
5/7 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Teljesen más stílus jellemzi őket. A csehek lágerben jók, a belgák strong ale-ekben és lambicokban. Aki csak odáig lát, hogy a sör világos és keserű (mihez képest?), annak a csehek jönnek be jellemzően.
Nincs olyan, hogy a sör természetes aromája.
6/7 anonim válasza:
"Aki csak odáig lát, hogy a sör világos és keserű" - jól kezdted a mondatot, mert a sör nem csak egyszerűen keserű, van neki sajátos íze is, illetve a szagát (illatát) is fel lehet ismerni, ennek ellenére a következőben máris ellentmondtál önmagadnak:
"Nincs olyan, hogy a sör természetes aromája"
7/7 anonim válasza:
És miért ez a sör természetes aromája? Pl egy Guiness akkor nem sör? Annak az aromája miért kevésbé természetes? Mert te nem azt iszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!