GREY GOOSE vagy BELUGA Noble a jobb vodka?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 09:15
1/5 anonim válasza:
Eléggé egy kategória, de talán inkább a Beluga.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha ajándékba venném, mi alapján kéne döntenem, ha csak annyit tudom hogy az illető akinek venném szereti a vodkát?
1 litereset szeretnék majd venni.
2021. nov. 24. 09:47
4/5 anonim válasza:
Az hogy szereti a vodkát mit jelent? Szokott is ilyen árkategóriában kóstolni vagy csak mindig finlandiát kér a krimóban?
5/5 A kérdező kommentje:
#4.
Nem tudom sajnos.
Azt tudom, hogy alapvetően érdeklik a szeszes italok, a bort is szereti és abból már kóstolt igazán drága különlegességeket is, amiket amúgy meg sem tudnék fizetni, így olyat nem tudok ajándékozni…
Bár ilyet Ő is csak alkalmanként iszik, mert nem gazdag.
Viszont amikor az erősebb alkoholokról beszéltünk, akkor mondta hogy a pálinkát azt nagyon nem szereti és hogy neki a vodka jön be…
Szóval olyan sok infóm sajnos nincs.
2 hét múlva lesz a szülinapja és ennek alkalmából szeretnék neki venni egy könyvet, meg egy üveg vodkát…
Nekem ez a 12-20 ezer forintos kategória férne bele.
2021. nov. 24. 15:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!