Konyak VS Rum, melyik a jobb?
Sziasztok!
Ki akarnék próbálni az egyik ilyen röviditalból valamit.
Sokat olvasgattam róla, hogy vajon melyik felelne meg az ízlésemnek, de mindkettőről olvastam jót, s rosszat is.
Ti melyiket ajánlatok egy olyan embernek, aki magában a Whiskey ízét nem annyira kedveli.
És Ti melyiket szeretitek a kettő közül, és miért?
Vonatkoztassunk el a konyhaban hasznalt suto-rum, a koktel-rumoktol ... az igazi, fogyasztasra alkalmas karibi rum igen csak fincsi.
Konyakozni is szoktam es azt is szeretem, megis a rumot reszesitenem elonyben.
Természetesen Én sem a rumnak mondott szeszesitalokra gondoltam.
Én ezt kóstolnám meg elsőnek:
HAVANA CLUB 7 YEARS RUM
Egyik italfajta nem jobb, mint a másik, max adott pénzért jobbakat kapsz egyikből, mint másikból.
Szvsz. ilyen árkategóriában natúr rövidek közül jelenleg a Jerezi brandyk a legjobbak, szóval a Havana 7 áráért inkább vegyél egy Carlos I. brandyt (vagy alig többért Cardenal Mendoza, esetleg Gran Duque d'Alba.)
Ha mégis rumot akarsz, akkor meg egy El Dorado 12, alig többért lényegesen jobb a Havana7-nél.
Köszönöm a válaszokat.
Már megrendeltem mind a kettő ital fajtából 1-1.
Sajnos az írásod előtt. :/
Remélem nem lőttem nagyon nélkül.
Ezeket rendeltem meg:
Rum: Havana 7
Brandy: ST. REMY VSOP BRANDY
Mindenki azt írta, hogy az egyik legjobb brandy fajta stb. ezért mertem csak megvenni.
Bár az ára is elég alacsony volt mondjuk a rumhoz képest.
Még nagyon új vagyok a témába, azért szeretném tudni azért mi fán terem.
Koszonom a segítséget mindenesetre, Te mindig jókat írsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!