Kb 15 éve ittam utoljára bármilyen sört szóval nem tudom hogy azóta változott-e, de nekem ízlett.
Jól körberöhögtek a Heinekenes barátaim hogy "ezt az olcsó szart iszom", de nekem azért ízlett mert nőként nem a sör a kedvenc italom, és ez valahogy gyengébb ízű volt mint a többi. Mintha vizesebb lenne, és nekem bejött hogy nem olyan tolakodó az íze.
2021. dec. 10. 22:47
2/13 anonim válasza:
Nem tudom időnként csalódok sörökben, kőbányaival előfordult hogy ízetlen 120ft-os löttyhöz hasonlított, de átlagban iható, nem rég egy flakonosat húztam le.
2021. dec. 10. 23:16
3/13 anonim válasza:
a kedvencem, bár sokak szerint nincs ízlésem
2021. dec. 10. 23:58
4/13 anonim válasza:
Én már jó pár éve nem iszok,mert leszoktam,de amíg alkoholista voltam addig nagyon szerettem,nem csak az íze volt jó,de a jobb fajta sörök közül ez a volt a legolcsóbb is.Mostanit nem tudom milyen lehet,mert mint írtam,nem iszok,pedig hiányzik.
2021. dec. 11. 00:53
5/13 anonim válasza:
Mindig is a legolcsobb, legaljabb mosogatole volt.
2021. dec. 11. 00:53
6/13 anonim válasza:
Finom.
2021. dec. 11. 11:15
7/13 anonim válasza:
Ár-érték arányban rablás, egyszerűen pofátlan hogy ennyit elkérnek érte, amikor ennyi pénzért már egész vállalható sörök vannak.
2021. dec. 11. 11:57
8/13 anonim válasza:
Elég jó. Sosem szoktam venni, de több rokonnál kínáltak vele. Nem keserű és nem szárít ki.
Bár én inkább búza sör imádó vagyok. Meg a kézműves pocsolyákat is szeretem nagyon :)
2021. dec. 11. 12:52
9/13 anonim válasza:
Sztem a hasonlo magyar xarokra (borsodi, soproni, arany aszok) koroket ver.
2021. dec. 11. 13:15
10/13 anonim válasza:
Nekem söröknél van egy mércém, hogy mi az amiért hajlandó vagyok pénzt kiadni. Az én mércém legalja az az Arany Ászok amit még elfogadható minőségűnek tartok, a Kőbányait viszont már nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!