A Kőbányai Szent László Gimnáziumról van valakinek negatív véleménye?
Hát ha ez érdekel, én oda jártam még a 2000-es évek elején és szerintem nagyon jó suli, de ugyebár tanulni kellett és sokat is voltuk bent.
Én viszont szerettem nagyon, és utólag is hálás vagyok, hogy oda járhattam, mert az egyetemhez remek alapokat adott.
Koszonom a gyors valaszt :)
Masodiknak jeloltem az olasz kettannyelvut es elvileg mar biztosan felvesznek. Nagyon szeretnek oda jarni, elsonek a Karinthyt jeloltem, de az valoszinuleg felejtos, mert nagyon elrontottam a szobelit.
Kimondottan errol a tagozatrol van valakinek valamilyen tapasztalata?
Sziasztok!
Kérdező, Te honnan tudod, hogy "elvileg felvettek"?
Van már valami infód? Mennyi pontod lett lacis számolással?
Én is oda jelentkeztem első helyen, és jó lenne már tudni valami biztatót!
én oda jártam előkészítőre nekem tetszett :)
am én is így jelölöm hogy elsőként karinthy utána lászló olasz
neked milyenek a pontjaid? nekem a karinthyba 175 pontom van a lászlóba 130 de nem lacis számítással mert nem tudom hogyan számolják..
A Szent László honlapján fenn van, hogyan kell számolni.
Van egy képlet: a hozott pontokat és az írásbeli pontokat is súlyozva ki kell kiszámolni (meg van adva hogyan), majd a képletbe be kell helyettesíteni a kapott részpontszámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!