Ezekről a sörökről mi a véleményed, melyik a legihatóbb?
100-150Ft közötti fajták:
Sárkány (spar)
Brauer (tesco)
Arany hordó (penny)
Argus (lidl)
Kőbányai
Nos ezekből melyik a legjobb? Esetleg valamilyen sör ami ilyen árkategória, de jobb?
Igazság szerint bulit csinálok és venni akarok 4 rekesszel legalább ahol 10-20 Ft is számít azért nem a márkásabbakat meg drágábbakat veszem...
Szerintem a Kőbányai teljesen jó sör, lágy íze van, a 2 literes buliba még inkább gazdaságos.
Bár a többit nem nagyon ismerem, mi vagy Kőbányait vettünk, vagy valami kék dobozosat, aminek nem jut most eszembe a neve.
A sárkányt és brauert semmiképp.
Arany hordó egész iható, az Argus szerintem nagyon fura mellékízt hordoz, ami nem mindenkinek ízlik. A kőbányai igaz keserű, de jól behűtve talán az a legjobb választás, habár az ára sem a legalsó kategória manapság.
Érdemes akciókat nézned szerintem, van néha Arany Ászok vagy Soproni 160 Ft/doboz.
Adambrau sem rossz, illetve előző hozzászóló említett "kékdobozos" Löwenbrau sem rossz. Akciósan Stefl sem rossz márka.
Az Argust és a Kőbányait venném 2-2 rekesszel.
A Brauer és a Sárkány szörnyű,az Arany hordót nem kostóltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!