Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ezekről a sörökről mi a...

Ezekről a sörökről mi a véleményed, melyik a legihatóbb?

Figyelt kérdés

100-150Ft közötti fajták:

Sárkány (spar)

Brauer (tesco)

Arany hordó (penny)

Argus (lidl)

Kőbányai

Nos ezekből melyik a legjobb? Esetleg valamilyen sör ami ilyen árkategória, de jobb?

Igazság szerint bulit csinálok és venni akarok 4 rekesszel legalább ahol 10-20 Ft is számít azért nem a márkásabbakat meg drágábbakat veszem...

2013. aug. 7. 14:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ami jó árban van, és még szerintem is a bőven iható kategória az az Arany Fácán.
2013. aug. 7. 15:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebből egyedül az Argus iható!
2013. aug. 7. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem is gondoltam, hogy ennyien szeretitek az Argust! Én is arra szavazok, bár többféle van belőle! Én múltkor az Argus Tequila izesitésűt kóstoltam meg (190Ft - 6%) a lidlből, aki az édesebb izt szereti próbálja ki, nagyon finom!! :)
2013. aug. 7. 16:11
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont azt ajánlom, vegyél egy doboz/üveg Argust előbb, és kóstold meg te magad, vagy családod és döntsd el. Nekem nem jött be.
2013. aug. 7. 16:47
 15/25 anonim válasza:
100%
Szia, én neked az arany hordót de leginkább az argust ajánlom m ert most a lidben 140forinét kaőod az argust amigy szserintem teljesen finom is !!
2013. aug. 7. 21:55
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Csak az Argus! Nincs ugyan a listában, de néha akcióban ezekkel egy árban van a Löwenbrau, szerintem az lenne a legjobb.
2013. aug. 9. 08:28
 17/25 anonim válasza:
100%

Nos vegyük sorba akkor :

Sárkány : Nem kóstoltam de hallottam róla egyértelműen elvetném

Brauer: Ezt ittam is már és nem éri meg még azt a kevés pénzt sem !

Arany Hordó: Az első kettőnél jobb egy fokkal de ha már sörözni akarok nem ezt a fajtát fogom venni ! ( szubjektív vélemény )

Argus : Na erre már azt tudom mondani hogy megéri Ár/Minőség terén is . Az erősebbet nem szeretem igazán de a világos söre fogyasztható.

Kőbányai : Argus szintre teszem talán egy kicsit fölé !

Megjegyzés : Nem mondtad miért ezeket a fajtákat soroltad fel , ezeket akarod inni vagy pénzben ezekre van kereted ?

És ha lehetőség nyílik vegyél üvegest mintsem dobozost , hogy miért is ? Teszteld le , olykor szembetűnően nagy a különbség !

2013. aug. 9. 11:16
 18/25 A kérdező kommentje:
"Igazság szerint bulit csinálok és venni akarok 4 rekesszel legalább ahol 10-20 Ft is számít azért nem a márkásabbakat meg drágábbakat veszem..."
2013. aug. 9. 13:58
 19/25 anonim válasza:
100%

Ne haragudj mire megírtam a választ elfelejtettem a legalsó sorodat ! ;)

Ez esetben Argus vagy Kőbányai !

2013. aug. 9. 16:57
 20/25 A kérdező kommentje:
Nemgond :)
2013. aug. 9. 17:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!