Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ezekről a sörökről mi a...

Ezekről a sörökről mi a véleményed, melyik a legihatóbb?

Figyelt kérdés

100-150Ft közötti fajták:

Sárkány (spar)

Brauer (tesco)

Arany hordó (penny)

Argus (lidl)

Kőbányai

Nos ezekből melyik a legjobb? Esetleg valamilyen sör ami ilyen árkategória, de jobb?

Igazság szerint bulit csinálok és venni akarok 4 rekesszel legalább ahol 10-20 Ft is számít azért nem a márkásabbakat meg drágábbakat veszem...

2013. aug. 7. 14:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha már választanom kéne ezek közül, az Argust mondanám, bár a jótól az is messze van.
2013. aug. 10. 00:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Kőbányai
2013. aug. 10. 14:47
 23/25 anonim válasza:
Sima Argust még nem ittam, csak a mézest és a tequila ízesítésűt, de azok nekem alkalmanként egészen bejönnek. Mondjuk aki nem szereti az ízesített, és különösen az édes söröket, az inkább ne próbálja meg egyiket sem. :D
2013. nov. 28. 21:54
 24/25 anonim válasza:
A tequilás Argus egyébként némileg hasonlít a mexikói Coronita kukoricasörre, csak mondjuk annál sokkal édesebb. Én örülnék, ha lenne olyan változata is, amiből a hozzáadott cukrot kihagynák teljesen...
2013. nov. 28. 21:59
 25/25 anonim ***** válasza:

A Coronita nekem nem jött be, de nem is vélek felfedezni párhuzamot a tequilással.

Szoktak lenni akciók, csak koncentráltan kell lecsapni rá.

Vagy Argus, vagy Kőbányai, vagy vegyesen :)

2013. dec. 3. 14:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!