Az este sok bort ittam ès ez miatt hánytam is vagy 4szer,de a hányásnál utolsó 2alkalommmal sárga büdös Vali jön ki,ez lehet-e gond?
“ azért ez adja magát. tudom a gyakorisnak nem erőssége a logika , de egyértelmű volt..”
Ahogy a humorérzék sem (én pl. jót nevettem a büdös Vali hányón), és az igényesség sem. Már ami a mondatkezdést illeti.
Megjegyzés: Nekem a sárga büdös valami (ha magam sem tudom mi az, ezt a szót használom) ugrott be, ami 100%-ig passzol.
Szerintem hagyd a fenébe!
Megjött hányós Büdös Vali és próbálja menteni a menthetetlent!:D:D:D
Nektek súlyos problémáitok vannak. Tudom itt élitek az életeteket és várjátoke gymától a felszpást pont leszrom hogy egy névtelen oldal nerd közössége mit gondol akik alapvtő dolgok értelmezésére nem képesek.
A kérdének ehhez köze sincs, de megfoogtátok a lényeget ezzel a mű balhéval taps taps.
“ Nem, csak köze nincs a kérdéshez ennek”
Én pont a kérdésben olvastam először. :)
Lehet gyógyszerre ivott, és akkor büdös sárga Valeriána jött ki.
Vagy mondjuk Valéria. Mert részegen megéhezett, és megevett egy csecsemőt.
Vagy Valliznéria. Az egy ilyen akváriumi növény... hát ki tudja, mire veti rá magát részegen.
Én már ettem kutyának készült fasírtot is részegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!