Ki ert egyet azzal hogy: alkohol=szorakozas nincs alkohol=nincs szorakozas szoval kb alkohol nelkul nem tudja jol erezni magat?
Nézd,ő nem úgy tűnik,hogy változtatni akarna, neked pedig nem megfelelő ez a viselkedés. Akkor vagy eltűröd és boldogtalan leszel mellette, vagy kilépsz a kapcsolatból...
4.voltam
Menj vele szórakozni, te igyál valami alkoholmenteset, ő meg igyon amit akar!
A haverod vagy alkoholista lesz, akkor úgyis lépni fogsz mellőle, vagy megunja és elhagyja, mint ahogy itt is írta valaki.
A lényeg, hogy ne akarjátok egymást "téríteni", aztán majd alakulnak a dolgok!
Ha még fiatalok vagytok, néha ihatsz am te is, semmi bajod nem lesz tőle.
Ma már nem iszom soha... 10 éve egy korty alkoholt nem ittam, n8ncs is szándékomban, de semmiért nem cserélném el a legjobb fiatalkori haverokkal átélt ívós sztorikat., bárcsak visszamehetnek az időben és újra átélhetnem velük azokat az estéket.
Mint mondtam nem iszok, köszönöm hogy ezt sok ember megértette!
Köszi az igazi válaszokat
Vagy másikrhetőség, szervezz a barátaiddal olyan programokat, amikre lehet, hogy ők pl nem is gondolnak... sporttevékenységek kipróbálása, játékok, kalandparkok stb, ahol a szórakozás alapjat nem az alkohol és a tudatmódosítás adja, mint egy kocsmában, vagy diszkóban... vagy egy klasszik "szalonnasütögetésnél" ahol nálunk egyszer sem volt szalonna, whiskey bomba annál több :D...
Mi 30-35felett vagyunk, páran a társaságban már 40felettiek, rég leszoktunk a piálásról, aki nem, azt meg lemorzsoltuk a társaságból... a mi szórakozásunk elsődlegesen falmászás, tenisz, konditerem...
Nyáron ha jó idő van, akkor kajak, kenu, Balaton, Velenceitó, Duna, sup, vízibicikli, bringázás, de kerek szülinapokon nagyobb befektetéssel akár tandemugrás, tengerparti kiruccanás, hegymászás(alpokban)...
De mostanában egy félrecsúszott napon, mikor a betervezett programot keresztbehúzta egy óriási varattlan eső, egyik haver fiának a Talisman nevű társasjátékával teljesen beleszerelmesedtünk a társasjátékokba, most nagyobb összegeket fektetünk társasjátékokba mint valaha gondoltuk volna, és havi 2 szombaton összeülünk egy egész napos társasjátékozásra... elképesztően jó tarsasjátékok vannak...
Ha nem nyitottak rá haverjaid, szerintem biztosan lehet találni olyan tarsaságokat ahová be lehet csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!