Ki ert egyet azzal hogy: alkohol=szorakozas nincs alkohol=nincs szorakozas szoval kb alkohol nelkul nem tudja jol erezni magat?
(a kerdest azert irtam ki mert en nagyon alkohol ellenes vagyok gyerekkori trauma miatt
de a baratom ezt nem erti meg es neki alkohol=szorakozas
es mondogatja hogy "keress mast aki nem iszik alkoholt, sok sikert hozza. 90%-a az embereknek iszik)
szoval gondoltam kiirom hogy igaz e
Neki is lehet véleménye, de ahogy ezt megfogalmazta feléd, nem arról árulkodik hogy mennyire szeret téged... Én elgondolkoznék rajta,hogy van-e keresnivalóm mellette.
Nem tudom mennyit és milyen gyakran iszik, de a stílusa elég árulkodó..
".... alkoholt, sok sikert hozza. 90%-a az embereknek iszik)"
Erre a válasz:
Rendben, akkor megkeresem azt a 10%ot, viszlát!
Hogy tudnám ezt szépen elmondani neki hogy megértse?
Már mondtam neki hogy nekem ez gyerekkori trauma apukám miatt
(azt hogy mit csinált nem tudja, nem beszélek róla senkinek)
És erre csak azt mondja hogy az ő családi körében is van aki ivott és ő mégis iszik mert "tudja mi a határ"
És hogy én "túlságosan hagyom hogy az apám/traumám hasson az életemre"
Mindez azért mert én nem szeretnék inni egyáltalán alkoholt és ez neki valahogy rossz
És nem szeretnék sehol se lenni ahol mások isznak
Ő iszik és én abba nem szólok be, de nem szeretnék ott lenni ha iszik
És ő ezen bepukkadt hogy én nem szeretnék vele lenni
Hagyd ott...
Én szeretek inni, de ezzel együtt is azt mondom hogy lehet anélkül is jól érezni magam. Ha meg valami nem akarja nézni ahogy iszom, akkor ne nézze :) Az a havi 2-3 este még kell is külön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!