Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik whiskyt igyam holnap?

Melyik whiskyt igyam holnap?

Figyelt kérdés
Sziasztok, holnap megyek bulizni(necc party, ha esetleg valaki még ott lesz :D), viszont olyan problémába ütköztem, hogy nem tudom mit igyak alapozásra. Van otthon három fajta basic kategóriás whiskym. Jim Beam, Grants illetve Johnnie w. red label. Melyik az ezek közül amelyiktől, nem leszek nagyon beteg másnap?

2021. júl. 29. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Kérdés, hogy be akarsz-e rúgni.

Mellesleg, elárulod a nemed és a korod?

2021. júl. 29. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek közül a Grants a kedvencem, én azt innám. Múltkot ittam Johhnie red labelt egy buliban (nem berúgni akartam) és hát maradjunk annyiban, hogy legközelebb inkább iszok mást, mint azt mégegyszer. Jim Beamet még nem kóstoltam.
2021. júl. 29. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én eddig, minden házi bulin és egyéb buliban Jim Beam-t ittam. Nekem még ettől nem lett fejfájás, meg egyéb másnapossághoz tartozó társai másnapra. Csak kicsit nyomott voltam, meg fáradt egész nap. De ez attól is függ, hogy mennyit iszol, nyilván ha 1 üvegnyit vagy fél üvegnyit és még iszol hozzá mást is, akkor másnapos leszel...
2021. júl. 29. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
A legolcsóbbat
2021. júl. 29. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Mindegy, csak ne igyál másfajta piát
2021. júl. 29. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a buli? Szerintem durván jó volt
2021. aug. 2. 13:25
 7/8 anonim válasza:

Kérdés, hogy be akarsz-e rúgni.

Mellesleg, elárulod a nemed és a korod?

2021. aug. 9. 04:13
 8/8 abcderfghijkk válasza:
mind a három szar. Igyál Jamesont.
2022. febr. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!