Kint hagytam egy whisky-t bontottan kb 2-3 hete, iható?
Sajnos úgy jártam hiába vettem egy csomó italt, mivel ünneplünk elfogyott és tőlünk a legközelebbi bolt is igen messze van.:D Szóval ezért érdekelne, merjem kiönteni a kedves vendégségnek, vagy felejtsem el?
(Nem hűtőben volt!)
Mondd a címet, a megmentésért jár minimum egy feles! :D
Jó szórakozást! :)
Haha, azonnal írom, jár is a jutalom.:D
Köszönjük!
8/8: Ballantines volt.
6/8: Áh, nem mertem.:D
Már 30% is javában a tömény kategória, azt is kint lehetett volna hagyni szobahőmérsékleten, ennyi alkoholt egyetlen mikroorganizmus sem képes túlélni, a legtöbb whisky pedig 40%-os (a Ballantines is), ezek tényleg túlzás nélkül elállnak évtizedekig is! Ha a kupak nem lett volna rajta, szabadon már párolgott volna belőle valamennyi alkohol, az kissé TALÁN befolyásolná, de mindössze 2-3 hét alatt az sem jelentős mértékben, így zárt állapotban meg végképp semmi baja nincs!
Nyugodtan kóstold meg, bajod abszolút nem lesz tőle, legfeljebb kiköpöd ha nem ízlik, és ez alapján döntsd el, hogy kínálod-e a vendégeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!