Az összes Whisky ilyen rossz, főleg Bourbon érdekel?
Sziasztok!
Nem kóstoltam sokat, de a sokak által ismert és kedvenc Jack Daniel’s meg a Western Gold egyáltalán nem jött be sajnos ízre sem.. TISZTÁN. Sem a Jim Bean, sem az olyan márkák amik ismertebbek itthon. Vajon mindegyik Börbönnek ilyen rossz az íze?
hát, én olyan hatalmas különbséget nem éreztem, kóstoltam prémium minőségűt is, annak is nyilván whiskey íze volt - mondjuk nem vagyok egy nagy ivó
szerintem ha ennyire nem jön be egy áltagos whiskey, akkor a csúcskategória sem fog tetszeni
Köszönöm a válaszokat!
Én olyan különbségekre gondoltam, mint a borok között. Ott sem mindegy, hogy veszel egy 1000Ft-osat, vagy egy 10.000Ft-osat. Ott már tudom mi a különbség és hat mind tudjuk, hogy a borok között van.
Úgy gondolnám, hogy a Börbönök között is kell lennie. Azért írtatok egy pár fajtát, így lehetséges rájuk fogok nézni.
Ugyanakkor amiket tényleg eddig kóstoltam nem annyira ízlenek tisztán.. Egy jó bourbon-t keresek, akár más egy jó bort.
#7-es, a bourbon bizony jelentősen eltérő karakter, a scotch-hoz viszonyítva, egy kicsit is hozzáértő bekötött szemmel is megmondja, hogy melyik-melyik. Ez a nagyfokú eltérés, ami az ízben, az italok aromájában jelentkezik, ez nem véletlen, mivel amíg a skót viszkik árpából, addig a amerikai börbönök kukoricából készülnek.
A kérdésre válaszolva, mivel már több fajtát kóstóltál, feltételezhető, hogy egy prémium minőségű bourbon whisky sem ízlene, mivel maga a karaktere ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!