Az összes Whisky ilyen rossz, főleg Bourbon érdekel?
Sziasztok!
Nem kóstoltam sokat, de a sokak által ismert és kedvenc Jack Daniel’s meg a Western Gold egyáltalán nem jött be sajnos ízre sem.. TISZTÁN. Sem a Jim Bean, sem az olyan márkák amik ismertebbek itthon. Vajon mindegyik Börbönnek ilyen rossz az íze?
Megrendeltem a Buffalo Trace-t. Elvileg 2-nap múlva jön.
Kiváncsi leszek rá.
Volt még egy kicsi Western Gold, de az szörnyű volt.
Azt nem tudjuk előre megmondani, hogy a jobb whiskyk mennyire ízlenek majd, bár aki szereti a natúr (ízesítetlen) rövideket, annak legalább bizonyos whiskyk ízleni fognak, max. soha nem találkozik velük. Akinek szó szerint semmilyen whisky nem ízlik, annak nem fog ízleni a rum, a brandy, de valszeg a pálinka sem.
Amit felsoroltál, abból a Jack D. a "legjobb", nekem pl. időnként valamennyire élvezhető is, de azért a jó nem ilyen. A bourbönt lehet szinte egy az egyben is utálni, de a Buffalo Trace elég jó darab ebben az árkategóriában, szóval ha az sem ízlik, akkor a bourbönt kár tovább erőltetned.
Örömmel jelentem, hogy a Buffalo Trace megállja a helyét és tényleg egy jó fajta Bourbon.
Ezt már lehet tisztán inni, nincs azaz nagyon erős utóíz, és a maró alkohol érzése.
Azt hiszem megtaláltam az Én Börbönöm.
Köszönöm az ajánlást!
Üdv.
Megrendeltem egyébként, van hozzá pohár is.
Bízok benned. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!