Úgy tervezem,hogy ma nagyon durván bepiázom.Hogyan legyen nagyon élvezetes?
Figyelt kérdés
Bem akarok hülyeségeket csinálni.Csak élvezni az estét.2020. aug. 14. 17:22
1/6 anonim válasza:
Akkor ne piázz be durván, csak finoman.
2/6 anonim válasza:
Csatlakozva az elöttem szólóhoz azt javaslom, ha oldottnak érzed már magad, vegyél vissza az ivásból. A saját határaidat neked kell ismerned, mennyit bírsz, milyen állapotban vagy, ettél-e elötte. Ha "nagyon durván bepiázol", az nem lesz élvezetes, mert ahogy te írod, hülyeségeket csinálsz majd, vagy elalszol, netán valami bajod lesz.
Meg igyál vizet is, a szervezeted örülni fog, föleg holnap.
3/6 anonim válasza:
Rutinos alkoholistaként én is felpontoztam az 1-est.
4/6 anonim válasza:
Egyféle piát igyál, vagy max sör és utána tömény. Igyál minden kör után 2 deci vizet. És ne gyorsan akarj jó állapotba kerülni, adj neki 3-4 órát legalább. Így elkerülheted a rosszullétet.
5/6 anonim válasza:
Töményet igyál, és mindig várd ki, amíg már jól érzed magad tőle, ne rögtön kérd a következő kört. Közben iszogathatsz sört, de azt se túl gyorsan.
És igyál közben vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!