Nem nevezném részegségnek, mert soha nem volt se "filmszakadás", se másnapos fejfájás (ezeket mindig el akarom kerülni), de egy kis spicces állapot néha jólesik, ellazít! Bár nem vagyok alkesz, megvagyok nélküle is, de relatíve jól bírom az alkoholt, egyszer mégis megjártam vele, viszont időben elértem a wc-t!:
Reggel edtem csak, aztán elmentem bevásárolni a megyeszékhelyre Tesco-ba. Kóstolónak vettem egy 1 literes dobozos Faxe 10%-ost. Este hazaértem, akkor hirtelen többmindent is ettem, majd felbontottam a sört, és nagyon ízlett, így kb. 3 óra alatt megittam az egészet! Erősen vibráltak a szemeim, meg romlott a közérzetem is, így lefeküdtem, és gondoltam hogy másnap délig kialszom, de nem így lett: háromnegyed óráig bírtam, aztán spuri a wc-re, letérdeltem elé, és minden kijött belőlem, aznap este háromszor is!
Egyszer sikerült a buszon hazafelé, de a táskám egyik zsebét kipakoltam és abba hánytam. Itt nyilván a WC nem játszott, de talán a táska is "ér" helyette.
Aztán egyszer kiülős kocsma/étterem, volt már bennem pia és haverom meghívott egy Tátra teára. Ott helyben kijött minden, de a placc melletti fűbe hánytam. WC esélytelen volt.
Összes többi esetben mindig elértem a wc-t, ezek kivétel nélkül a koliban voltak :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!