Romlott, rovarpetés ételt ettem véletlenül ügy hogy nem vettem észre. ( a látásom nagyon gyenge szemüveg nélkül és az ízén nem érződött) mit tegyek? Hogy tudnám meghánytatni magam?
SEMMI BAJOD sem lesz töle.
Ha ugyanis amikor megetted, akkor az ízén nem volt érezhetö - akkor pedig nem volt romlott, és azt eleve nem tudom, honnan vetted, meg a petéket is, ha nem lászt jóformán semmit. Akkor láttad meg, amikor már a gyomrodban volt?
De bajod nem lesz töle, nem érdemes erölködni.
Sztem ha tényleg romlott volt a kaja ki fogod hányni! Nekem egyszer volt ételmérgezésem, a halon nem lehetett semmi furát észrevenni (mert ugye halszaga van) az utsó morzsáig kiürítette a szervezetem, alul és felül egyaránt. Kellemetlen volt mert majdnem kiszáradtam fájt is a fejem másnap a legjobb barátnőm itatott vízzel mert azt se kívántam, (hiába tudtam hogy kell innom mert baj lesz rám kellet parancsolnia)
Mindenesetre ha bármilyen tünetet észlelsz a hányás hasmenésen kívül illetve az nem szűnik a "beindulását" követő pár órán belül menj orvoshoz! Ameddig nincs tüneted úgysem tudnak csinálni semmit!
Milyen ételt ettetek, ami már a kukacok mászkáltak ?
Már mindegy, ha szerencséd van egy hasmenéssel megúszod.
Igyál sok vizet. Ha folyamatos görcseid lesznek, menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!