Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Romlott, rovarpetés ételt...

Romlott, rovarpetés ételt ettem véletlenül ügy hogy nem vettem észre. ( a látásom nagyon gyenge szemüveg nélkül és az ízén nem érződött) mit tegyek? Hogy tudnám meghánytatni magam?

Figyelt kérdés
attól nem tudok hányni ha ledugom az ujjam. menjek orvoshoz? segtség!

2015. júl. 9. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hánytatással nagyobb kárt teszel magadban, mint a romlott étellel. A gyomorsav a rovarpetéket elintézi, maximum egy kicsit menni fog a hasad.
2015. júl. 9. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:

SEMMI BAJOD sem lesz töle.

Ha ugyanis amikor megetted, akkor az ízén nem volt érezhetö - akkor pedig nem volt romlott, és azt eleve nem tudom, honnan vetted, meg a petéket is, ha nem lászt jóformán semmit. Akkor láttad meg, amikor már a gyomrodban volt?

De bajod nem lesz töle, nem érdemes erölködni.

2015. júl. 9. 11:49
 3/7 A kérdező kommentje:
onnan hogy a tesómnak feltűnt hogy valamik mászkálnak a tésztában aztán amikor felvettem a szemüvegem én is láttam. kb 10perc telt el a két esemény közt.
2015. júl. 9. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
A pete az nem mászkál. Valószínűleg nem olyat ettél meg, amin mászkáltak, hanem a köztes 10 percben másztak rá. Ne legyél hipohonder!
2015. júl. 9. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Sztem ha tényleg romlott volt a kaja ki fogod hányni! Nekem egyszer volt ételmérgezésem, a halon nem lehetett semmi furát észrevenni (mert ugye halszaga van) az utsó morzsáig kiürítette a szervezetem, alul és felül egyaránt. Kellemetlen volt mert majdnem kiszáradtam fájt is a fejem másnap a legjobb barátnőm itatott vízzel mert azt se kívántam, (hiába tudtam hogy kell innom mert baj lesz rám kellet parancsolnia)

Mindenesetre ha bármilyen tünetet észlelsz a hányás hasmenésen kívül illetve az nem szűnik a "beindulását" követő pár órán belül menj orvoshoz! Ameddig nincs tüneted úgysem tudnak csinálni semmit!

2015. júl. 9. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen ételt ettetek, ami már a kukacok mászkáltak ?

Már mindegy, ha szerencséd van egy hasmenéssel megúszod.

Igyál sok vizet. Ha folyamatos görcseid lesznek, menj orvoshoz.

2015. júl. 9. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért kérj féreghajtót a dokitól, biztos, ami biztos.
2015. júl. 9. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!