Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti hánytatok már éjszakai buszon?

Ti hánytatok már éjszakai buszon?

Figyelt kérdés
Sajnos össze-vissza ittam minden sz@rt aztán hazafele megettem valami gagyi pizzaszeletet is, aztán mikor felszálltam a buszra rámjött a hányás...Nagyon szégyenlem is meg utálom is magam emiatt. Szépen le is hánytam magam, gondolom jó sokan látták is...Akkor nem voltam abban az állapotban, hogy azzal foglalkozzak ki néz. Abban reménykedem, hogy mások se voltak túl tiszta állapotban és vagy nem látták sokan vagy nem is érdekelte őket és elfelejtették :D 18/F
2016. febr. 8. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne is mondd, én pár hete a HÉV-en lettem rosszul két megálló között és kihánytam az ablakon.

Nagyon gáznak érzem.

2016. febr. 8. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is....
2016. febr. 8. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha ismerős is volt éppen azon a buszon, akkor elég ciki.
2016. febr. 9. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Ismerős nem volt
2016. febr. 9. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:

4: Azt írtad, hogy sokan voltak a buszon, és nem voltál abban az állapotban, hogy lássad ki néz.

Úgyhogy akár ismerős is lehetett a buszon, nem tudhatod.

2016. febr. 10. 08:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehetett, de akikkel bulizni voltam azok biztos nem voltak ott mert ők másfele mentek.
2016. febr. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!