Melyik a károsabb ?
Figyelt kérdés
Ha megisszok 10 nagyfröccsöt ami ugy 2 liter bor. Vagy,ha megiszok 10 sört.2021. szept. 29. 06:06
1/18 anonim válasza:
Szerintem a sör "egészségesebb" mert nagyobb a víztartalma. A bor töményebb és savasabb is.
2/18 anonim válasza:
Minegy, mindkettö alkoholista mennyiség
4/18 anonim válasza:
Imádom, amikor a "brit tudósok"-cikkeken szocializálódott emberkék azt hiszik, hogy az ételek, italok egészségessége vagy károssága valami táblázatból kibogarászható érték, amit csak be kell szorozni az elfogyasztott mennyiséggel.
Ahogy a 2. írja, ez már nagyivókra jellemző mennyiség (még akkor is, ha csak egy alkalom) és csak önmagában káros mindkettő.
5/18 anonim válasza:
Nagyjából azonos mennyiségű alkoholt viszel be mindkét esetben, ami jelentősen meghaladja az egészséggel összeegyeztethető mértéket. A többi már egyéni érzékenység kérdése.
7/18 anonim válasza:
#6, de ez volt a kérdés. Én csak elmagyaráztam a kérdezőnek, hogy miért kérdez eleve butaságot, amire nem létezik egy kisebb-nagyobb jellel eldönthető válasz.
8/18 mindentudó99 válasza:
Teljesen mindegy ha itt leírod hogy egy kisfröccsöt iszol hetente akkor már lealkoholistáznak.
9/18 anonim válasza:
7
Itt elég sok butaság van. A konkrét kérdés akkor sem az volt,hiába pörögsz ezen meg húzod le aki a kérdésre válaszol.
10/18 anonim válasza:
#8, tetszik, hogy egy olyan kérdés alatt picsogsz az alaptalan lealkoholistázásról, ami 2 liter bor vagy 10 sör közti választásról szól :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!